Positiva tankar vs. tentaångest

Hejhej!

Efter en underbar kväll igår då Loreen vann Eurovision och en härlig dag med världens bästa damkör idag då vi hade vårkonsert och sedan satt i parken och hade picknick och sjöng och hade det allmänt skönt i solen så är det dags att ta tag i detta med tentaplugget. Det är slutspurten nu. Imorgon är det tenta som gäller! Just nu känns det sådär. Är helt slut av den här värmen och alldeles mosig i hjärnan. Så försöker tänka positiva tankar och ladda mentalt nästan mer än vad jag pluggar just nu. Så om ni har en tanke, en tumme eller tå över, försök tänka positivt för min skulle så kanske det går vägen och håll hårt i fingrar och tår! (Jag känner att jag inte riktigt vet hur jag skriver just nu heller, men men, det går det också!)

Nej nu ska jag sätta mig och läsa lite gamla tentor, försöka förstå något, och se till att få ett grepp om läget. Positiva tankar nu allihopa, okej?

Wish me luck!


Sähär lätt och fri vill jag känna mig imorgon!

Tagga sommarlov!

Hej igen!

Detta med plugg och blogg vill inte riktigt gå ihop i min värld just nu. Men känner inte heller att jag har något jättekul att skriva. Hela dagarna spenderas med plugg plugg plugg. Sedan så blir det såklart lite promenader, träning mm. Men ändå!

Förresten, nu när sommarvärmen äntligen kommit till Sverige så blir man ju inte mer sugen på plugg.. Men det får vara motivationen för om typ 5 ½ dagar är jag fääärdig! och sen är jag ledig hela 3 veckor innan jag börjar sommarjobba! Det blir kul! Att jag sedan ska spendera två av dessa veckor i Canada är inte heller helt fel! Där är det riktigt varmt just nu och jag hoppas det håller i sig!

Men tänkte mest smita in, säga hej, och nu fortsätta med plugget. Kämpa på alla nu som har skola kvar, för snart är vi klara!! :)

Tjingeling!


En häftig bild från när vi var uppe i Eiffeltornet förra augusti!

Låg uppdatering här men jag kickar igång i mitt liv istället!

Hej allihopa!

Någonstans i dammet av Valborg så försvann min ambition till bloggandet igen, trots att jag som alltid har blogg.se som start sida. Nåja, det blir som alltid uppdatering när andan faller in!

Kan säga att Valborg var fantastiskt! Har dock itne överdrivet mycket bilder från helgen. Men men, jag har minnen! Sen har Carro bilderna ;)

Kan säga som att jag går in i en tentapluggsperiod nu och det börjar dra ihop sig för terminens stora tenta! Men det känns skönt! Tentapluggsperioden är min favorittid på terminen! Trots allt kan jag välja nu vad jag gör, när och i vilken fart och ordning. Men förutom att komma igång med plugget ordentligt så kickstartar jag även helgen (och de kommande pluggveckorna) med att köra ett intensivt träningspass ikväll! Finns motivationen så kör jag en morgonpromenad imorgonbitti! Men får se imorgon hur det blir med det!

Men nej nu kör jag igång igen! Under tentaplugget är det fokus på motion, frisk luft, bra mat och såklart plugg! Allt för att vara så effektiv och duktig som möjligt!

Nu kör vi!Ha en underbart härlig fredagkväll!

/Gabbi

RSS 2.0