Fresh air and sunshine

Godmorgon!

Idag var det faktiskt lite enklare när mitt alarm gick av. Jag kom upp, kände mig trött men upplevde också ett sug efter en promenad! Så, så fick det bli helt enkelt! Så jag begav mig ut och igen blev det ca 30 minuters promenad. Jag har bara varit ute två dagar men känner redan att jag verkligen kan och vill rekommendera morgonpromenader till alla!! So try it!

Nu är det skola, gymet,  skola igen som gäller. Men ikväll blir det lite mer chill och fest! So nice!

Vad gör ni idag då?

Tjingeling!


Utmaning 1 - morgonpromenader

Hejhej!

En tanke jag haft nu ganska länge är att jag ska börja ta morgonpromenader. Denna tanke har jag haft sedans vintern när det var mörkt och grått. Då tänkte jag att jag väntar tills det är ljusare ute. Sen blev det ljusare och jag försökte men misslyckades gång på gång. Antagligen på grund utav att jag är en oerhört morgontrött person! Men idag, äntligen idag, så lyckades jag ta mig upp! Jag hade lagt mobilen nedanför sängen, då jag sover i en loftsäng måste jag ju faktiskt gå upp för att kunna stänga av mobilen. När jag väl stängt av mobilen tänkte jag i 10 sekunder på hur skönt det vore att lägga mig på soffan och halvsova en stund till, men NEJ, jag klädde på mig och tvingade mig själv att gå ut! Väl ute så var det riktigt riktigt härligt! Så imorgonbitti får jag köra samma knep och se hur det går. Men jag hoppas faktiskt väldigt mycket på att jag kommer ut för jag har kännt mig väldigt pigg hela dagen!

Så nu tycker jag att någon annan också ska testa att ge sig på detta med morgonpromenader!

Tjingeling!

The Challenge

Hej hej!

Detta är lite skumt men jag har fått ett skrivsug! Tänka sig!? Jaja, måste skriva fort för snart bär det av! Jag ville bara snabbt nämna att jag tvingat Patrik till att tävla med mig! Försökte med bästis också men vet inte om hon var lika pepp på det! Hur som haver, det handlar mycket om att vara nyttiga och träna! Jag har nämligen utmanat för att se vem som kan gå ner mest (i förhållande till startvikt) men framför allt vem som kan fixa till sin mått runtom på kroppen mest och helt enkelt vara mest fit när sommaren kommer!

Jag och P hade "invägning" i lördags (jag kan ha tvingat honom^^) så nu har jag kommit igång med en kalasstart! Efter ett längre förkylningsuppbehåll har jag varit på gymet både i söndags och igår och ikväll står ett jympapass på schemat! känns gudomligt skönt att äntligen vara frisk och kunna träna igen! Nu är det bara att få till matvanorna på ett bra sätt så ska detta nog gå bra! (Jag och mitt sockerberoende..) Detta med att låta bli onyttigt, hm... Försöker bryta men går sådär.. Men men, jag sköter mig bättre nu än i början av terminen i alla fall!

Nåväl, är det någon som vill haka på och "tävla"? Om nu någon läser här och kan ens ha en chans?? Jaja, bara att säga till i så fall! För nu j*vlar är jag igång och bloggen likaså!! Sen är detta ingen vikthets, för i slutändan handlar det ju egentligen mest om att mäta sig och känna sig sjukt nöjd när man orkar mer och mer!

READY SET GO!

Tisdag

Jaa, suck! Att det aldrig ska gå att ha ett nogurlunda flyt i skrivandet här då!? Det har ju gått en gång i tiden så varför inte? Nåja! Jag skriver när det blir av. Just nu är vi mitt uppe i skatterätten här! Det innebär ganska mycket läsning men är väldigt kul faktiskt!

Dock är det svårt att behålla fokus i nuet när det enda jag tänker på är resan hem i påsk eller att jag får besök i Valborg eller det faktum att jag flyger till Canada i juni! Med så roliga saker i kalendern är det svårt att behålla fokus men det går! Dock är det skönt att ha dessa saker att se fram emot då skolan faktiskt känns lättare då.

Nej nu måste jag sluta svamla om detta känner jag! Dags att fokusera på plugget!

Tjingeling!


En bild från åkanten på förra Valborg!

RSS 2.0