Real Steel

Godkväll!

Här hemma är det myskväll framför tvn. Ska snart äta lite hemmagjort gott också:) Berättar mer imorgon! Nej men nu tänkte jag berätta om denna otroligt grymma film som går på bio just nu, nämligen Real Steel! Det är en ny action-, drama-, sci-firulle som är en av de BÄSTA filmer jag sett på länge! Jag överdriver inte heller. Satt och log under i princip hela filmen för att den var så bra! Älskade karaktärerna och samspelet dem emellan, samtidigt så uppskattade jag musiken där det varvade mellan lite lugnare typ country och till de mer tuffare scenerna där rapmusik och liknande spelades. I LOVED IT!!

Så se den se den se den se den!!! Om ni gillar bra action, härliga karaktärer och lite robotar ;)

Den var förövrigt i boxoffice top i höstas (Dvs. den film som flest gick och såg i USA) och på IMDB har den fått 7.6/10 poäng! Så det kan ju inte bara vara jag! Hehe :)

Ha en superskön kväll nu och gå på bio!! ;)Tjingeling!

Favoriten

God kväll!

Strax är det dags för veckans andra träningspass och jag längtar efter att få ge mig ut i den friska luften efter en lång dag inomhus framför dator, tv och skolböcker! Ida är tillbaka i Uppsala igen efter en helg hemma i dalarna så nu är det såklart träning som står på schemat! När det kommer till träningen har vi länge grubblat över en låt som vi älskar på ett av passen vi kör i princip varje vecka och idag hitta jag ÄNTLIGEN denna låt! Så nu tänkte jag dela med mig av denna otroligt peppa låt! Hope you like it ;)

Tjingeling!


Det här med att blogga

Hej igen!

Ja, vad kan man säga? Jag är nog ganska usel på det här med att blogga! Men till mitt försvar så har jag känt mig oerhört upptagen! Jag vill ju egentligen blogga! Speciellt för de som jag kanske inte alltid träffar lika ofta. Sen kan jag erkänna att med alla de timmar jag spenderar framför en dator varje dag på veckorna så borde jag faktiskt få tummen ur och kläcka ett inlägg om dagen åtminstonde under veckorna!

Men nu ger det ett försök igen! Idag tänkte jag säga att förra helgen blev grymt bra! Var hos min vän Carro i Kalmar och det var så sjukt bra alltsammans! Tror faktiskt inte det kunde vart mycket bättre. Så, så var det :)

Så detta var det jag ville ha sagt för denna gång! Nu ska jag fortsätta skriva rent anteckningar en stund innan det är dags att traska iväg till Ica och handla veckans mat!

Hej sålänge!


Me and my friend :)

Fullt upp

Hej hej!

Ja, jag har verkligen haft fullt upp med både skola och vad jag gör på min fritid så har varken haft lust eller känt att jag haft tid med bloggen. Men kan ju göra ett tappert förskö nu igen till att uppdatera! Inte en helt dålig idé tycker jag! Hur som helst, håller på med plugg och att förbereda inför terminens sista redovisning, vilken är imorgon! Så det ska nog bli bra!! Hur som haver, måste plugga nu! Men ska försöka uppdatera bättre här! Händer ju trots allt en hel del kul i mitt liv!

Tjingeling!


Exempel på trevligheter: 1) Halloweenfest på Chalmers!

RSS 2.0