Small stuff in a big city

Godkväll på er!

Nu är jag hemma hos killen i Stockholm! Har precis ätit en god middag och den följd av en liten mini cupcake. P och jag var nämligen på Cupcake Sthlm förut och köpte ett 6-pack med minicupcakes. Så det blev en liten rackare var efter maten! Sparar resten tills när suget kommer! Valde 3 spännande smaker var! P högg in på en med lakrits och viol medans jag tog en med äpple! Mumsigt värre!

Ikväll blir det bio med hela gänget!!

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!! :)


Enkelheten av en portion gröt

Godmorgon!

Nu sitter man då här och äter frukost och pluggar lite inför dagen i skolan! Ungefär som de flesta andra morgonar! Denna morgon tänkte jag dock visa hur en typisk frukost under veckan ser ut för mig. Den är varken färggrann eller särskilt rolig men den smakar bra och mättar bättre! Hur enkelt är det ändå inte att bara ta sig en dos havrygryn, blandat med vatten och köra i micron 2 minuter. Toppat sedan med äppelmos och med mjölk som tillbehör. Enkelt och gott! En bra frukost behöver helt enkelt inte vara färgglad jämt! :)





Hur ser era frukostar ut? :)

Tjingeling!

T.G.I.F.

Godkväll allihopa!

Vad kul det var att klicka in på blogg.se och se att jag fått så många snälla och fina kommentarer! Alltid trevligt såhär på kvällskvisten :) Har varit iväg och repat med kören ikväll också! Vi ska sjunga på 3 stycken herrmiddagar om bara 2 ½ veckor så massor med övande inför just detta! Älskar det! Vi sjunger så mycket kul låtar just denna omgång så det kommer bli awesome! Vet inte, men antar att några utifrån min rubrik kan gissa namnet på en av låtarna som vi ska sjunga på fredagen? ;) En guldstjärna till den som är så duktig och säger låten! Hur som helst går den låten på repeat på youtube för mig just nu! Blir definitivt kvällens låt för mig!!

Nej men nu är det nog dags att röra sog mot sängen! Ny dag imorgon med plugg och trevligheter. Hoppas ni alla får en bra kväll och sover gott!

God natt!


Tröjan jag pratade om tidigare. Huur mysig som helst!
Och ni, ursäkta röran.. Ville bara visa min myspyströja :)

Lunchträning

Hej hopp allihopa!

Nu tänkte jag bege mig mot träningen! Har som mål att träna minst 2 gånger i veckan. (Förut var det en gång och ofta inte så "jobbigt".) Det bästa med mitt mål är att jag lyckats hålla det!! Får se om jag lyckas få upp det till 3 gånger ibland. Velade fram och tillbaka angående träningen idag och insåg att med mitt ofukserade plugg kan jag lika väl låta bli att plugga helt, köra järnet en timma och komma tillbaka superpepp!! Låter som en bra plan i mina öron!

Tjingeling!

YES!!!

Jag klara provet!!!! HURRA!! Jag trodde inte det skulle gå vägen, fick toll och med 2 frågor jag verkligen inte ville ha. De 2 klarade jag bäst typ! Jippie!! Nu kan jag slappna av lite känner jag :) Detta var skönt!!

Har ni haft en bra dag??

Tjingeling!


Sista minuten plugg

Godmorgon allihopa!

Sitter just nu och smäller i mig en skål med gröt och försöker plugga in de sista frågorna till min dugga som jag har idag. (Ett muntligt test.) Så det är precis som på högstadiet då man helt enkelt försöker memorera in allt! Det handlar om 30 frågor varav ca 15 kommer ställas och detta kommer vara uppdelat mellan 3-4 personer. Just nu är det 5-6 frågor som är sådär för mig.. Oddsen är väl att jag lyckas få en utav dem?? Men jag håller tummarna på att jag får de frågor jag lyckats lära mig :)

Såå, denna morgon och förmiddag kommer bestå av maaassor av plugg!! Hur ser er dag ut då??

Tjingeling!

Stickat

I höst så är jag helt såld på stickade tröjor! Införhandlade en härligt knalligt röd stickad tröja för några veckor sedan på Vero Moda och i helgen gjorde jag ett till kap. Lyckades hitta en riktigt snygg stickad tröja inne på Carlings till ett ännu bättre pris! Med stickat på sig i höst så kommer det bara bli mysigt när mörkret smyger sig på och man sitter med en kopp te framför någon bra serie! Sooo nice!

Nej nu måste jag fortsätta med plugget!

Tjingeling!


Tröjan som blev min i helgen!


Busy Busy Busy

Det blev ingen Maggio i fredags. När Hanna och jag väl kom fram hade de stängt insläppet pga att de nått sin maxkapacitet (!) Detta hade vi inte trott då det på Håkan aldrig var ett sånt problem medans det när The Ark Spelade var väldigt fullt och stängdes tidigare (den gången med oss på rätt sida av staketen). Men det gjorde oss inget, vi såg ju båda Maggio på Peace & Love i somras! Vi knallade istället varvet runt till centralen, dvs djurgården bort och sedan strandvägen. Det fick helt enkelt bli en liten mysig promenad och pratstund istället. Inte helt fel det heller!

I lördags var det sedan fullt upp igen. Lite shopping och lunch ute på dagen med P. Sedan på eftermiddagen och kvällen mötte vi upp med Hanna, Becca och David för lite sminkande, hårfix och photoshoot. Bilderna blev helt otroligt grymma och jag hoppas att snart kunna byta header på bloggen! Kommer dock inte bli bättre utlagt än nu. (Jag är tyvärr ganska oteknisk när det kommer till datorer.)

Detta är väl ungefär det intressanta som hänt sedans sist^^ Sen har det mest varit slötittande av serier och föreläsningar och plugg. Helt enkelt inget som intresserar andra speciellt mycket..


Jag tänkte föresten jag skulle bjuda er på en bild utav mig och Hanna från i lördags! Den blev riktigt fin!




Veronica Maggio

Godkväll allesammans!

Då var skolan slut för denna veckan och det är dags för ännu en fredagkväll på gröna lund! Denna gång är det Veronice Maggio som uppträder! Ska möta upp Hanna för att sedan åka dit och kolla! Ska bli trevligt :) Men det är SKÖNT att detta är sista fredagen. Fast det är kul så blir man lite trött efter att ha spenderat 4 fredagar i rad där!

Någon mer som ska se henne ikväll?

Tjingeling!

My boyfriends back

Godkväll allihopa!

Ja, jag går ju till min underbara damkör en kväll i veckan och det är alltid lika lovely! Men något som jag inte vet om det är en fördel eller nackdel är att låtarna lätt fastnar ett bra tag efter man haft rep. Som nu har en melodi med texten: "hey la, hey la, my boyfriends back" helt klart fastnat. Men missförstå mig inte, samtidigt som det kanske blir lite drygt så älskar jag det! Hur underbart är det inte att komma hem, nyna på låten och samtidigt höra de tre andra underbara stämmorna fortfarande klart i huvudet? Me likey!

Hur som haver, som ni kanske märker försöker jag komma igång igen med mina uppdates. Kommer såklart vara mer självklart under veckan och mindre så under helgen. Men jag ska försöka i alla fall! Sen får vi se hur många som hittar hit, ny som gamla.

Det ska iaf bli mycket trevligt att börja skriva mer här igen!

Tjingeling!


En lite äldre bild på kören när vi var i mindre skala. Få men bra ändå!


Laga forum

Godmorgon allihopa!

Ja, laga forum, det är vad jag läser in mig på just nu i skolan. Dvs. vilken domstol som är rätt att ta upp mål i och kan ni tänka er, detta är väldigt mycket som avgör sånt! T.ex. vart har brottet skett eller vart har förövaren störst koppling. Sedan i tvistemål är det störst fråga om vart den tilltalade (den mot vilken talan är riktad) har sin hemvist. Men är det fråga om skadeståndstalan kan plats för händelsen som orsakade skadeståndstalan spela roll. Jaa, jag tror ni förstår själva att det är lite klurigt. Men blir man bara vän med Rättegångsbalken (RB) så ska man nog lyckas klura ut alltsammans!

Senare idag måste jag komma igång att skriva ner svar inför min dugga! Bara att börja nu för nästa vecka kör det igång! Men ska nog gå bra! Spännande med ett nytt sätt för förhör bara.

Nej nu är det skola och plugg som gäller idag!

Tjingeling!


So it starts!

Hejsan!

(Nu kör vi!!!)

Då var det dags. Denna veckan är det dags för säsongsstart för de flesta serierna! Jag är lite serienörd så det är alltid kul när det kommer igång igen! Tar dock mycket tid, men det är bara att fokusera tiden bättre. Jag ser fram emot så många att jag inte ens vet vilka jag ska nämna. Men The Big Bang Theory, House och Fringe!

Vilka är era favoritserier? :)

FREDAG!

Jag lämnar det vid det... :)


RSS 2.0