Dagens låt från min förfest lista

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg med dagens låt från min gryma lista!

Låten är memories med David Guetta feat kid cudi. Det är äkta sommar för mig! Och här kommer den:)



Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Sista maj, måndag

Goddag!

Idag vaknade jag alldeles för tidigt av mig själv. Blev förvånad över att vara uppe halv 8 när klockan skulle ringa först halv 9. Dock såg sängen så himla skön ut att jag inte kunde låta bli att lägga mig där och sova en timma till, tills alarmet skulle ringa ;)

Väl uppe tänkte ju jag ha pluggat... Suck! Det gick åt skogen. Åt frukost och kollade de vanliga bloggarna. Sedan satte jag på ett avsnitt av criminal minds och tänkte *ska bara kolla tills jag ätit upp* Sutade med att jag såg klart precis allt.. Suck igen! Så typiskt mig. Men nu har jag i alla fall suttit en liten stund med lagboken och herr Nergelius bok; Svensk Statsrätt. Juridiken är trots allt lite intressant. Eller faktiskt mycket intressant!

Nej nu måste jag gräva ner mig i böckerna drygt 30 minuter till innan det är dags för färd in till stan! Ska möta upp Hanna :) Blir en sväng på stan! Sen hem, äta lunch med pappa och gräva ner sig ytterliggare i böckerna..


Hur ser er måndag ut då? :)


HJÄLP! Vilken gammal bild på oss 2! Vilka minnen!

En helg hemma

En helg hemma kan faktiskt inte bli annat än bra! Som vanligt så inser jag så fort jag kommit hem hur mycket jag faktiskt hunnit sakna alla! :) Det är så mysigt att komma hem och bli sådär mysigt omhändertagen och bara prata och va som man kan med sina familj!

Fredagen blev det att umgås med ännu mera släkt då en kusin tog studenten. Lördagen blev det en tur till stan och shoppa lite presenter och cider. På eftermiddagen försökte man ju plugga men sedan var det kväll och då lagade vi mat och drack och åt gott medans vi såg på Eurovision song contest!

Idag har vi firat mors dag :) Hos mormor och morfar och sedan en god buffe i stan! Haft en mysig helg helt enkelt!

Nu ser jag fram emot en härlig vecka, trots tenta och sedan blir det en festfylld helg! :)

B.Bye!


Gammal bild på bästaste och jag :)

Handboll not ftw!

Hej!

Igår så var jag uppe i Uppsala och pluggade flitigt hela dagen, sedan på kvällen så sjöng vi med min kör! Det var superbra gjort av oss faktiskt och jag kände mig jättenöjd! :) Både med pluggandet och sången!

Idag så blev det inte lika effektivt plugg som jag kanske hade hoppats.. Har typ haft en sådan bra dage sedans jag började plugga för snart två veckor sedan.. Men men, har det alltid mysigt på slutet av dagen när P kommer hem :) Så glömmer man liksom bort alt det man borde gjort eller göra (A)

På kvällen fick jag äntligen se älsk spela en handbollsmatch! Jag har verkligen önskat i snart två år att jag skulle få se han spela, och tänk, den som önskar ska få ;) Då han nyss börjat träna igen så innebär det ju matcher! Jag tyckte det var jättekul att se på och klappade så fort någon gjorde mål! :) Dock så blev det oavgjort. BAJS! Dom som ledde fram tills det bara var 2 ½ minut kvar.. Men men, dom var duktiga iaf! :) Och att döma av hur matchen gick så kanske ni förstår min rubrik för dagen? ;)

Nej men nu måste jag ta en dusch :) Sen ska det bli lite idol innan det blir sängen. Imorgon är en ny dag och då är det utbildning på jobbet som gäller innan jag ska hem till mitt älskade Boråååås!!

Natti natt! :)

Kap @ Din Sko

Föresten, gjorde världens kap igår på Din Sko! Äntligen hitade jag ett par grymma låga gladiatorsandaler som satt bra och som kommer bäras hela sommaren lång! Hitta dem i äkta läder så kommer nog hålla bra och sitta skönt! :) Det är ialla fall min förhoppning!


Såå snygga, men ännu bättre i verkligenheten! ;)

Men nu ska jag faktiskt plugga (A)

Tjingeling!

24 Maj 2010

Hej gott folk!

I helgen så blev det som sagt barnkalas vilket var supermysigt! Dock stannade vi inte så länge. På kvällen tänkte vi försökt hägna med gänget i någon park men alla var supertråkiga. Så blev en supermysig hemmakväll istället med älsk:) Gick en promenad och köpte massa onyttigt på vägen och en slushie var att mumsa i oss på vägen hem. Väl hemma igen så såg vi Zombieland vilken jag tyckte var en grymt rolig film! Mycket bättre än förväntat så det var kul! Kanske inte den mest "mysiga" filmen men vi låg i alla fall och skrattade som bara den^^

Nu så är det mest plugg som står på schemat. Och en vårkonsert med kören imorgon! Sen så återvädner jag ju till min nderbara hemstad på torsdag! Hoppas alla där hemam hinner ses den stund jag är hemma! Om itne så kommer jag tillbaka en vecka senare från det att jag åkte hem. Så blir mycket tid hemma nu! Det gillar vi! Just nu vill jag bara plugga klart och få min tenta avklarad! Sen så blir det sommarlooooooov! JIPPIE! Nej men nu ska jag återgå till plugget :)

Ha en fortsatt trevlig måndag!

2 års kalas

Godmorgon alla pigga och glada!

Igårkväll hade vi det supertrevligt i kungsträdgården när vi lyssnade på musiken! Därefter drog vi vidare till Harry B James och spenderade ett par timmar med att snacka om allt mellan himmel och jord, spela lite på maskiner och black jack, och att dricka gott och till och med beställa in lite käk:P Det var najs! Somnade innan halv 2 igår så det var jättskönt! :)

Idag är vi inte lika pigga och glada som vi borde vara men men^^ Beror mest på för lite sömn : Idag är det då 2 års kalas som gäller hos P's syster! Han systerson fyller nämligen hela 2 år idag! Den lilla tjockisen börjar bli stor! :) Och jag tycker det är så himla mysigt att se dem växa de små liven! :)  Har ju typ varit med sedans hans systerbarn var kring några månader och runt 1-2 år så det är supermysigt!:)

Men nu måste jag ta på mig och bege mig ut i det härliga vädret! :) Äta lite lunch också, för snart beger vi oss av!!:)

Vad gör alla andra  i sommarsolen? :)

B.Bye!

Min studiedag

Jippie! Det går riktigt bra idag! Kom upp vid 8 och började plugga direkt. Har nog suttit 3 timmar och en kvart och pluggat effektivt! Toppen! Har nu ett par timmar kvar i eftermiddag :) Har ätit lunch ute i värmen med älsk och tog en dusch medans han fixade lunchen innan!

Ikväll blir det riks fm festival och så får vi se sedan vart vi hamnar ;) Men blir med sthlms gänget iaf! :) Hoppas alla får en riktigt härlig dag! Jag tänker i alla fall njuta utav solskenet! :D

tjingeling!


bus förra sommaren på Skansen^^

Hemma från en dag i Uppsala

Har ni haft en bra dag? :)

Det blev faktiskt lite pluggande gjort idag och pratade :) Blev lite fika också men vi var duktiga den tiden vi satt! Sedan köpte vi med och sushi på vägen hem till Emilia. Min kör blev ju såklart inställd och fick först veta det på eftermiddagen. Nåja, fick spendera lite längre tid tillsammans med Emilia vilket var mycket trevligt! :) Så tillslut kom jag hem och fick ta hand om min lilla skadade handbollsspelande idiot :) Han sträckte sig på uppvärmningen inför matchen^^ Men spelade idag sin första match och vann!! :) Me proud! Men nu ska jag stänga ner här, kolla ett avsnitt av cougar town och sen sova:) För imorgon är det att gå upp klockan 7 som gäller!! :)


Natti natt!

Härliga solsken!

Nu drar jag till Uppsala med ryggsäcken och tygväskan fulla utav skolböcker! Dags att försöka vara lite duktig igen!

Vi hörs :)

Onsdag 19 maj 2010

Idag är en bra dag!

Men kan tala först om hur dagen avslutades igår. Det var nämligen med en powerwalk med stavar med P's mamma. Vi var ute i hela 1 timma och 25 minuter! Riktigt duktigt av oss! Dock hade jag ont på fötterna när jag gick sen efteråt.. Hade haft lite ont innan vi gick ut också. Tog av mig strumporna och det visade sig att jag hade världens bulor på båda fötterna, typ inåt hålfoten fast fortfarande på hälen. Urk!! Större en 5or i diametern också -.- Så gick på tå resten av kvällen. Som tur var funkade ena foten att gå på idag och svullnad har lagt sig lite men högerfoten är fortfarande sämst. Men tillbaka till min braiga dag nu! :)

Vaknade (alldeles för sent) men vid sidan om P :) Gick upp och pluggade lite. Sen åt vi god sommarmat innan vi stack in till stan för att skriva kontrakt för jobb i sommar! Efter det spontanköpte vi biljetter till att se Prince of Persia. Den var faktiskt riktigt najs! Så vi hade en mysig kväll på bio! :)

Nu ska jag dock lägga mig och läsa lite skolböcker innan jag sover för kvällen. Imorgon väntar mer plugg och så lite sång med kören! Hoppas ni får en bra morgondag!


B. Bye!

Music of the day!

Jag har fixat en ultimate förfestlista på min spotify! Den är grym om man gillar att dansa till musik med mycket tryck i eller bara ha den i bakgrunden. Så nu tänkte jag försöka börja presentera låtar från den (eller kanske andra listor också,) med jämna mellanrum.

Här kommer i alla fall ett tips på en skön låt från min Förfest lista!
Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick in Miami Bitch
En superskön lista som är ett måste för festerna tycker jag! Ännu mer stämningsfull nu till sommaren! Lyssna och tyck till!


Nu ska jag försöka plugga en 30 minuter eller nått innan alla börjar komma hem här. Inte varit duktig med plugget idag. Inte ens 3 timmar konsentrerat plugg. Men imorgon får det bli bättring!

B. Bye!

Carros vistelse!

Carro var ju som sagt här för typ 1 ½ vecka sedan. Det var en bra helg! Det började med världens mongoliska buffe på drottninggatan vilket var mums! Till det fick man även massa god sushi! Så när vi sedan rullade hem orkade vi inget annat än att däcka och kolla på Vänner några timmar!

Fredagen spenderades i stora vackra huvudstaden för shopping. Dock hann vi inte med så mycket då vi mest gick omkring och försökte orientea oss. Men vi fick se mycket av denna vackra stad! :) Senare på eftermiddagen dök sedan hennes R upp och så åkte vi tillbaka hit för att fixa oss, duka upp med mat och köpa drickat för kvällen. Gänget kom och vi hade en grymt kul kväll med grillspett, spel och marängswiss a lá jordgubbar!!

Senare på kvällen drig vi till Göta Källare och dansade i flera timmar och hade en galet kul kväll!

Lördagen var mera slapp. Carro och R åkte till sitt hotell och lite senare mötte vi upp dem för att käka på Oleary's. Det var riktigt gott! Sedan blev det bowling och sluta med att det blev lika mellan mig och Carro!! Vi tog spelet på största allvar ;) Därefter så avslutade vi kvällen på Harry b James. Där drack vi 1 liters drinkar och spelade blak jack! Carro hade världens röta och det var hennes första gång hon spela! :O Men rymt va kul vi hade!!

Söndag slappade jag och älsklingen själva och städade upp det sista av helgens röra.

Måndagen avslutades med att jag och Carro gick på stan ehla dagen, åt god pizzabuffé till lunch och avslutade eftermiddagen med att äta Ben n' Jerry's glass i gamla stan! :) Sedan var hon tvungen att åka hem till Kalmar.

Det var en rymt kul weekend och jag längtar så tills hon kommer upp för midsommar igen!! :)


Nej nu måste jag vara duktig och plugga! Ska sitta ett par tmimar nu innan jag "unnar" mig lunch^^

Tjingeling!

Sex and the City 2

Snart kommer ju Sex and the City 2 ut på bio och då hoppas jag att kunna överasska tjejerna och alla våra killar med biobiljetter till att se Sex and the City på bio och att såklart ha en massa goda chips att äta när fredagen komemr och det blir fredagsmyyys!

Jag skulle helt enkelt vilja överaska de "tuffa" grabbarna med biobiljetter till en film de helst inte vill erkänna att de vill se ;) (och så deras tjejer såklart!) och skulle jag vinna så tar jag kort och visar vilken kul dag vi fick!! :D

Man kan ju alltid hoppas på en vinst! :)

Sov gott nu!

Ps. Sanningen är att våra grabbar gick och såg Sex and the City på bio för 2 år sedan själva innan vi tjejer ens fanns med i bilden så skulle vara kul att överaska dem!


(Här skulle det vara en ruta med något de ville man skulle klistra in men ni kan ju låtsas att det finns en fin bild eller något här?:) Den vill inte synas^^)

Men skulle stå bland annat:
http://www.moviezine.se/olw

Det är där du själv kan tävla! :)

Ska uppdatera lite bra om ett tag men hoppas ni överlever!

Carro var ju här och det var najs! Sen har det varit mycket äta ute, mycket utgång mycket bio och lite laserdome! Men får ta det en annan gång för nu vill jag skriva ett annat inlägg och försöka vinna lite najsa chips och bibiljetter :)

Godmorgon

Idag är det måndagmorgon igen. Men det känns inte fullt lika jobbigt. Jag trivs bra med att bo hos min kille faktiskt :) Kanske inte är så konstigt? (A) Planen för dagen är att få klart min uppsats för imorgon tänkte ja lämna in den! :) Sedan också göra uppgiften inför morgondagens seminarium.. Ska nog gå att få klart allt eller vad tror ni? Håll tummarna iaf för att uppsatsen blir grym! För den betygsätts ju.

Igår så blev det aldrig något solande, eller en sväng in till stan eller ett dopp i poolen. Men det blev en mysig promenad i det härliga vädret med älsklingen, så köpte vi lite slushies och på vägen hem cola och lite choklad (A) Kvällen spenderades med lite lätt plugg framför min dator liggandes i P's säng medans han också låg där oc hspela på xboxen. Var faktiskt rätt mysigt (A) Kvällen avslutades med 3 avsnitt av Vänner och glass med uppvärmda björnbär på. Mumsigt!

Men nu ska jag äta min lilla frukost jag fixat och sen kom igång med plugget!

Vi hörs :)


Älsklingen & jag töntade oss på
Skansen förra sommaren<3

Jag tror allt det börjar bli sommar på riktigt!

Vaknar upp och går direkt ut i solskenet för att äta grillad korv! Det syns knappt ett endaste moln på himlen:) Är inte det början på sommaren så ve jag inte vad det är!?!

Ska nog försöka ta en dusch nu eller nått :) Eller kanske börja med ett dopp i poolen?;) Jag och Patriks pappa har ett vad. Doppar jag mig så doppar han sig. Men gamla gubben börjar fega ur:) Jag börjar bli mer tagad faktiskt! Hur ska detta sluta?^^ Nej men nu börjar jag överväga bikini i solen en stund, ett dopp i poolen, en dusch och så in en sväng till gamla stan och bara njuta av värmen!

Sounds like a plan to me!

Nu ska jag bara övertala P också, så är det party sen :)

Nej nu måste jag ut i solen. Kan ju inte sitta här inne i mörkret och dega ;)

B. Bye!

Btw.Jag flyttade äntligen ut från läskiga damen i onsdags. Its been chaos men nu är det bättre!
Jag bor nu i Sthlm för sommarmånaderna :) Uuuuunderbaaaart!

Ciao! :D

RSS 2.0