Kick-off

Hejsan!

Allt bra? Ja, alltså jag har tänkt lite på det här med att läsa rättsfall. Det är verkligen vardagsmat nu efter drygt 2 år på juristprogrammet! Jag kommer ihåg i början hur OTROLIG lång tid det kunde ta att läsa några ynka sidor. Detta är något som idag sker ganska smärtfritt! Men det känns bra på något sätt att ändå märka hur man utvecklas i och med att man lär sig mer och mer. Bara tänkte på detta nu när det ännu en gång var dags att läsa lite ;)

Igår var det för övrigt kick-off för mentorskapsprogrammet! Det bjöds på fördrink, huvudrätt med vin till och så en efterrätt. Allting var väldigt trevligt och dett var jättekul att få träffa två av de jurister som jag senare under året kommer ha kontakt med! Då har man en bíld av den, så att man lite bättre kan förbereda sig mentalt för vad som komma skall!

Men nu måste jag som vanligt fortsätta med plugget. Men ikväll är det dags att ännu en gång klä upp sig och ta på sig finskorna igen! Men mer om det ikväll eller imorgon!

Tjingeling!

Oh sweet morning

Morn morn!

Sitter och äter frukost och gör min dagliga morgonsurfning på nätet! Blir alltid att frukost äts framför datorn typ, men då slår man ju två flugor i en smäll typ! För övrigt så vill jag verkligen komma igång här så nu kör vi! På dagens schema står plugg plugg plugg men ikväll kan man väl säga att jag får en belöning! Och belöningar gillar vi! ;) Hehe!

Nej nu ska jag fortsätta här!

Vi hörs!

Tentaresultat!!

Hejhej!

Tentaresultatet kom nu! Jag blev godkänd igen, woop woop! Så nu kan man släppa detta och gå vidare! Superskönt!

Kände för övrigt att det är dags att ta tag i mitt liv! Kan inte ligga på latsidan här inte. Börja göra det som göras skall, skriva listor, göra visionbord, fokusera och vara effektiv! Har mycket som är viktigt och bara dags att köra järnet! Med detta kommer att jag ännu en gång ska försöka vara duktig med bloggen! Så nu kör vi här också!

Håll tummarna!

RSS 2.0