Tisdagsmys

Bara för att det börjar bli mörkt ute och bara för att man ska sitta och plugga på kvällen, så innebär det inte att man inte kan göra det lite mysigt för sig! Jag sitter och myser med en drömmande mugg te med smak av African Roibos, mums! Men nu ska jag fortsätta försöka läsa lite till en det blir sängen! Tänkte försöka komma upp riktigt tidigt imorgon! Får väl se hur det går! :)

God kväll!


Dag 2, Avtal

Då var andra dagen avklarad. Idag var det en introduktionsföreläsning där lärare presenterades. Sedan var det även en föreläsning angående ingående av avtal. Det vill säga när ett avtal uppstår och hur det egentligen fungerar när parterna godtar ett anbud men ändrar något. (Oren accept.)

I föreläsningen behandlades främst AvtalsLagens 1 kapitel.

Detta är mer intressant än man kan tro. Dock blir det kanske inte så kul när jag beskriver det hastigt såhär på nätet! Men fråga om ni undrar något, så ska vi se om jag kan svara! :)

Men nu måste jag läsa på lite inför morgondagen!! Då är det terminens första lektion och jag får träffa den nya klassen. Ser fram emot det nu faktiskt! :)

Tjingeling!

Välkommen till den riktiga världen!

Godmorgon!

Det där med att plugga och flytta hemifrån är inte alltid så kul. Senaste dagarna har jag gjort åt massor av pengar på att fylla upp mina skåp med mat, köpa inredning, köpa skolmaterial och mer ska det bli! Är även dags att betala hyran nu och det tar ju på ekonomin när man är student.. Men det är det värt! Alla lån är det värt faktiskt för att få studera till att bli det man vill! :) Så den smällen får jag väl ta om si sådär 5-10 år ;)

Men nu måste jag se till att få några saker gjort innan jag måste dra till skolan!!

Vad ska ni göra idag? :)

Tjingeling!


Dag 1

Då var första "dagen" avklarad. Det enda jag egentligen gjorde idag var att skriva in mig och att köpa en massa tjocka och tunga kompendier. Imorgon drar det igång på riktigt med en rejäl föreläsning! Men för nu så ska jag bläddra igenom mina nyinköpta häften och kolla lite :) Tänkte även försöka fixa någon slags kvällsmat och röja undan lite kläder i min stökiga lägenhet. Men allting har väl sin tid :) Nej nu ska jag försöka komma igång med maten! Magen kurrar :)

Tjingeling!


Dagens dyra men färgglada inköp på 500:- ...

Snart drar det igång!

Godmorgon alla glada!

Som lovat så kommer idag ett inlägg och jag tänkte försöka slänga iväg något varje dag typ! :) Nu i eftermiddag så är det inskrivning, så nu känns det att skolan snart drar igång på riktigt! Ska faktiskt bli skönt! Har nu min nya fina lägenhet att bo, leva och plugga i! Så känns som en nystart på något vis när det gäller studierna också! Nu ska jag (tro det eller ej) vara duktig och göra allt ordentligt och inte bara flyta igenom. Jag tror föresten inte att det kommer gå att flyta igenom några fler terminer, så det var väl tur att jag bestämt mig för att vara duktig ;)

Dagens lista med saker att göra är:
- Fixa skolböckerna
- Gå till skolan
- Fixa lägenheten
- Börja bläddra igenom lite skolmaterial


Nej nu ska jag se till att äta lite frukost och sedan ta en dusch och komma igång! Mycket som ska hinnas med innan jag ska vara i skolan! :)

Ha en trevlig dag!! Så hörs vi ;)


Om en vecka..

Tänkte bara skriva ner ett litet snabbt meddelande här ifall någon utav mina vänner råkar kika förbi här emellanåt!:) Insåg bara att om 7 dagar så är jag någonstans i ett flygplan i närheten utav Turkiet tror jag! Inte helt säker men jag tror det är så då :) Så sista veckan på jobbet nu, sedan tar jag det lungt några dagar innan det blir avfärd till varmare platser! :) Lilla Miss Jag längtar!!! :)

Nu sova!

Jobbar ju imorgon igen! :)

Godnatt!

RSS 2.0