Trött!

Godafton!

Känner mig helt slut idag. Vad är detta? Aja, blir i alla fall till att sova tidigt så jag orkar med morgondagen! Sen är det ju hemtenta denna veckan också! Bara att förbereda sig! Bilder från fredagens middag får komma en annan dag! Då kanske jag borde ta med maten från alla hjärtans dag också?? Hmm... :)

God natt! Nu är jag jättetrött!

Cosmopol & Melodifestivalen!

Fredagen träffade jag först mina faddrar en stund i gamla stan och bara prata och umgicks! Sedan var det bara att åka hem och byta om. För på kvällen skulle P och jag äta ute på Casino Cosmopol! Det var så gaalet gott där! Världens smakexplosioner i munnen! :) Och personalen var grymt trevliga!! Så där kan jag verkligen rekomendera att ni äter någon gång :)

Lördagen spenderades med att umgås med P's syster och familj! P och jag tog med hans systerdotter en sväng när vi skulle uträtta några ärenden. Jag tror hon stornjöt och tyckte det var riktigt spännande! På kvälle nstod P och jag för matlagning! Hemmagjord pizza! (Jaaa, jag har fastnat lite för det just nu!;) hehe..) Blev så sjuukt gott!! Måste göra det med jämna mellanrum känner jag :P Sedan såg vi såklart på Melodifestivalen! Vet inte ritkigt vad jag tycker. Känner bara att kvaliten har sjunkit ganska så mycket de senaste åren på programmet! Men men, är ju typ tradition att se det trots allt!

Idag så har det varit storstädning av huset, sen ska vi iväg en sväng och kolla på någon lägenhet idag! Trevligt trevligt!  Inte P och jag då :P Men vi ska följa med hans föräldrar!

Nej nu måste jag damma lite!
Ha de fint! Bilder på maten från i fredags kommer i veckan! ;)

Vad har ni gjort i helgen??

Stockholm

Godmorgon!

Nu har jag äntligen vaknat upp och kommit igång efter en härlig natt vid älsklings sida! Alltid lika skönt att komam hit och sova ut! IDag är det plugg som står på schemat! Är trots min pluggdag!! Så nu är det bara att få i sig en sen frukost/tidig lunch och sen köra igång!! Blir nog en bra dag! :)

Ikväll blir det vernissage i gamla stan! - Mysigt!

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Ohlala!

Jag tror jag dog lite...



...när jag hittade den här bilden i min kamera! Det kan verkligen vara kul när folk tar oväntade bilder med ens kamera! Sedan ännu bättre när jag kan ha dem här!! Woho!! Jag kunde bara inte låta bli efter att jag hitta denna bild nu, hehhe.. På bild ser vi i alla fall en av min bästa vänner Carro tillsammans med sin pojkvän :)

Ni är såå vackra!!

Vi ses om en vecka,.. hehe!!


Soundtrack for the picture!! Spela på full volym! :D

Chokladpraliner & Fiskpinnar!

Jaa chokladpraliner & fiskpinnar. Definitivt INTE tillsammans!

Skolan började tidigt idag så jag traskade förbi apoteket på vägen dit. Visade sig att jag bör äta ipren 2 gånger dagligen i minst en vecka för att hjälpa min lilla skada från igår. Så det är ju inte så farligt! Jag bara hoppas benen håller och är redo för en massa dans och party hemma i Borås nästa vecka när hela gänget är samlat för födelsedagsfest!! :)

Efter skolan gick jag på presentjakt, dock till en annan person. Killens mamma. Hon fyllde år igår och ska dit ikväll så behövde något bra. Slutade med en söt liten ask med 12 lyxiga chokladpraliner i, med alla möjlig smaker, sedan ett starkvin att ha till. Tydligen är det de som passar till choklad? Jag litar i alla fall på systempersonalen!

Till lunch blev det tråkiga fiskpinnar m. pulvermos & majs. (Vilket jag för övrigt tycker kan vara okej om det inte blir för ofta!) Så nu är jag mätt och belåten, har packat väskan för helgen och ska försöka plugga lite innan jag ger mig iväg ikväll!! (Fick ni ihop rubriken?;) hehe..!)

Hur ser er dag ut då?? :)


Bild på Carro och jag! Bara för vi prata så länge idag
och för att jag längtar tills nästa vecka då vi ses och
för att jag är så glad att vi kan prata jämt om vi vill! :)
Bilden är från nyårsdagen!

En olycka kommer sällan ensam..

Godkväll allesammans!

Har varit fullt upp hela dagen med att vara i skolan, diska och sedan dra och träna. Dock skada jag mig på träningen. Har sträckt BÅDA mina baksida lårmuskler... Alltså på båda benen! Inte kul! Så har legat med is på låren en gång i timman nu sedans träningen! Dum som jag är slutade jag ju inte träna. Fatta väl inte jag att det kunde vara farligt.. Suck!! Så nu är det INGEN träning på 3 hela veckor!!! Jag som just började komma igång med det och verkligen digga det :O Fan..!

Hur som, i lördags så halkade jag på isen. Fokuserade mer på samtalet jag skulle ringa än att kolla vart jag gick. Nu tre dagar senare när jag äntligen inte är öm så händer detta. Vad mer ska hända liksom?

They travel in three's... Så var är olycka nummer 3 liksom?

Bring it on!!


Introduktion to Serie Siv

Ja, i helgen fick ni ju höra talas om mitt smeknamn Bagar Berta. Det ni inte vet är att det finns fler. Nämligen Serie Siv. Detta har jag då fått på grund av alla serier jag följer och pratar om en del dessutom. Fråga mig om många av de mest kända serierna, jag har antagligen en åsikt! Har följt över 20 olika serier. Så därför kommer det nu en kategori här som kommer handla om serier :) Men jag har också tänkt mig att filmer och annat smått och gott ska få plats i denna kategori! Vad säger ni?? Man kan ju inte bara plugga! ;)

Men nu när jag pluggar har jag dock fått lägga några serier på hyllan tills vidare! Men det känns okej det med. Då blir det ju att man tittar när man får lite tid över någon gång vilket också är ganska trevligt! :)

Så nu vet ni! Jag är både galen i mat och serier, mohaha!! Hehe.. :)
Fråga om ni undrar något om antingen eller!

Tjoo!

Drömmar - "Lillebror 2"

Godmorgon allihopa!

Hur känns det att ha måndag igen? Inte så pjåkigt ändå väl? Känns i alla fall som att denna vecka kan bli ganska bra! Ive got a feeling ;)

Men nu har jag börjat fundera lite över drömmar. Har nämligen drömt 2 väldigt tydliga drömmar de senaste två nätterna. Ganska skumma egentligen. I den senaste drömmen så fick min mamma och hennes man en till son ihop. De hade inget bra namn för honom så tills vidare kallade vi honom lillebror 2. Eftersom vi ju redan har en lillebror i familjen. Ganska knasigt alltsammans tycker jag!!

Nej nu hinner jag inte fundera mer på mina drömmar! Ska sätta igång och plugga på lite inför dagens sokrat! Se till att jag kan mina rättsfall ;)

Hur börjar eran måndag? :)


En ganska "snygg" bild på mig och min bror från i höstas, hehe!


Pizzalicious

Igår så gjorde som sagt Ida och jag hemmagjord pizza! Jag insåg även igår varför jag hatar deg! Fy fasiken vad det klibbar och fastnar runt fingrarna och jaa, ni minns kanske hemkunskapen eller era egna bak? :) Jag hade hur som helst bestämt mig för att göra min egen pizzadeg! Resultat? Typ godaste pizzan på länge!! Num num num! Så efter slit med degen och att få runda pizzor så hade vi pizzorna klara!

Det blev en pizza med färska champinjoner, pepperoni och ädelost. Galet gott!! Pizza nummer två blev en tacopizza och nummer 3 var med färska champinjoner och pepperoni! Sååå goda allihopa!! Bästa var nog faktiskt den egna degen! Fluffig och god! Blev riktigt lyckat! Har rester över som jag ätit idag. Mums! Har även en bit deg kvar i kylen som blir en ny pizza imorgon!! Woho!!

Jaa, det kan nog stämma detta med att jag är en Bagar-Berta. Jag tar faktiskt inte alltid den enklaste lösningen när jag ska laga mat och att ta något lite extra speciellt till maten, det är ju standard för mig! Vardagslyx!!

Nej nu blir det chill och sova tidigt! Pluggat lite idag så tar igen det imorgon bitti! :)

How would you make your pizza? :)


Tredje pizzan var den enda som hamna hel på bild. De två första
slicades upp direkt på grund av hungrande magar ;)

Bagar Berta - its all about the food

Ska starta en ny kategori i min blogg. Fram tills nyligen så hade jag mest Gabbi som smeknamn. Men på grund av min matlagning, mitt bakande och mitt eviga snack om mat så fick jag ett nytt av en vän. Nämligen BagarBerta! Så nu tänker jag mig att starta en ny kategori som handlar om mat!

Trots allt så är mat väldigt viktigt för mig! Det är ju gott att äta, kul att tillaga och roligt att prata om, hehe! Dessutom är det viktigt att äta rätt om man ska orka plugga till jurist ;) Så härmed är denna kategori startad!

Hoppas ni kommer hitta något ni gillar!!

TRON Legacy

Godkväll allesammans!

Nu for Ida just hem. Vi gjorde grymt god hemmagjord pizza ikväll! Får försöka berätta mer imorgon :) Nu tänkte jag nämligen prata om filmen som älsk och jag såg igår på bio. Det var nämligen TRON. Med musik av daft punk i den. Filmen var riktigt bra! Riktig action/sci-fi! Så gillar man det så kommer man gilla denna film! Vill inte säga för mycket om den med risk för att avslöja viktiga detaljer.

Filmen får i alla fall 4½ / 5 Gabbi Hehe! :)



Nu sova!! Godnatt!

One night in Stockholm

Hej allihopa!

Haft en trevligt fredag hittills? Visst är det skönt att det är helg igen!! Nu har jag tagit mig till Stockholm, stannat på Sj's resebutik och fixat hemresa till Borås och hunnit hem till älsklingen. Ikväll blir det något gott käk hoppas jag och sen kanske någon bra film! Ska bli mycket trevligt!! :) Eller jaa, framför allt mysigt!!

Vi ska äntligen se Tron i 3D på bio! Sista helgen nu som den visas så därav vistelsen i Stockholm trots allt^^ Men nu ska jag ut och hålla min kille sällskap medans han målar om lite :)

Hoppas ni får en toppen fredag!!

Kram!


Buzy buzy life!

Godkväll!!

Då är veckans längtsa men även roligaste veckodag avklarad! Har avklarat allt inför seminariumet som är imorgon, har även hunnit en bra bit på det som är nästa vecka på tisdag! Har ovanpå detta hunnit med en liten fika med Ida, helt enkelt en skön paus för båda från plugget! :) Ikväll var det massa sång som gällde och vi sjöng en grymt häärlig låt!!

Älskar detta liv! Studier, pojkvän, vänner, fritid och glädje blandat. Just love it! Imorgon är lika buzy som idag om inte värre! Försöker uppdatera er på eftermiddagen när jag kommit till Stockholm! (Japp, blir en tur dit denna helg trots allt^^)

Sov gott!! :)

StudieMode

Då har jag kommit in i pluggmode igen! Ganska skönt efter en måndag & tisdag med alldeles för lite gjort.. Men kände att det var okej denna veckan. Var dessutom mysigt med älskling här i början på veckan! Så nu när jag kommit in i min skolmode så har bloggen kommit i bakgrunden. Men här min uppdate för idag! Tar bilder och visar från måndagsmiddagen nu senare i veckan istället! Men det kommer! För måste verkligen tipsa om maten! :)

Men nu är det sängdags! I morgon är det torsdag och för er som pratar med mig ofta så vet ni att det innebär en heldag i stan för plugg och annat trevligt. Dvs, plugg mellan 9 & 18 typ, sen så innebär torsdagar även kör!! Såå kul! :)  

Sov gott allesammans!

Miniuppdate på alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag!!

Är alldeles nyss hemkommen från en ljuvlig måltid på en restaurang här i Uppsala med Patrik. Nu ska vi mysa med ett glas rött framför tvn'n. Det är all uppdate ni får idag :) Kan visa bilder på maten imorgon när jag är själv igen!!

Har ni gjort något speciellt ikväll eller avskyr ni denna dag?^^


Skakis och BAKIS!

Godmorgon allihopa!

När klockan ringde i morse så insåg jag något fruktansvärt. Jag är bakis!! Men men så blir det väl när man blandar vin, drinkar och cider. Nåväl, jag hade en grymt trevlig kväll med klassen igår!! Så det var d värt! Mår trots inte så dåligt. Inget som inte ett glas oboy och en smarrig macka inte kan fixa.

Sen ska jag ju snart iväg på lördagsfika med Emilia!! Så det lär bli gott :) och välbehövligt^^ Tänker mig något med massa bröd och sen avslutning med en god macka!! Hm.. Ja så får det bli! Bakiskäk idag! Hoppas det är vad vi får ikväll med kören också!! :D Hehe^^

Nej nu ska jag chilla framför datorn, kolla någon serie och så käka lite frukost :)

Någon mer som känner sig bakis idag? ;)

Rock it just like that!

Dags för middag med nya klassen! Och tänk, mitt hår blev så himla fint tycker jag! Lagom vågigt, lagom med volym, massa härligt svall och jaa, helt enkelt som jag gillar det men aldrig fått till det :)

Nu är det middag och möjligvis en fest som väntar? Vill ni veta hur jag fixade håret??


(Gillar att jag tar massa seriösa bilder men gillar denna bäst.. HM..
Jaa jag är nog lite flumm överlag så detta är jag!!)

Tjingeling!!

Can you feel it, it's finally friday!

Hejsan allesammans!

Då var nog min favvodag på veckan här, nämligen fredag!! Fredagar innebär alltid att något kul händer! Ikväll är det middag med klassen och senare utgång för de som vill. Så ska bli kul att lära känna några fler lite bättre kanske! (För er som inte vet så byter vi "klass" varje termin, allt för att lära oss jobba med alla möjliga människor.)

Så efter skola idag där läraren inte dök upp pga kaos i tågtrafiken och några timmars plugg så tänkte jag nog så sakteliga börja fixa mig!! Sätter på mig förfest-lista på spotify och försöker komma in the mood! Cuz it's finally friday!!

Hur ska ni spendera er fredagkväll ? ? :)

As promised

Godkväll!

Som lovat så blir det några ord idag också! Trots att jag är trött och egentligen inte alls orkar så insåg jag hur snabbt det ju faktiskt går att slänga in ett litet inlägg! So here it comes!

Torsdagar är verkligen otroligt officiellt mina pluggdagar! Satt mellan 10 och 5 idag med plugg typ på skolan. Men man får otroligt mycket gjort då dessutom så helt fel är det inte!! Så känner mig förberedd för morgondagens seminarium om Immaterialrätt! Dvs. typ patent, formskydd osv.. Någon som fattar?? :) Just ask annars! Förklarar gärna om någon tycker det är kul :) Lär mig nästan bäst när jag får förklara!!

Sen kvällen, ja den var riktigt härlig. Spenderade 2 ½ timmar med världens bästa kör! Har så himla kul tillsammans med dem!! :) Så är alltid lika pepp efter ett rep med kören!! Sång, sång, mera sång!! Älskar studentlivet här och att det finns sådana här möjligheter. Alla borde engagera sig i något kreativt utöver skolarbete! Kan verkligen rekomendera det!!!!

Sådär, that's that!

Hörs imorgon alla monsterdiggare! ;) Höhöhö!!


Hey ho, lets go dancing!

Godkväll allesammans!

Någon mer än jag som haft en halvtaskig pluggdag? Suck säger jag bara!! Helt hopplöst verkligen! Hur som helst ska jag försöka vända kvällen med lite träning, så är nu iväg och gympar!! Hoppas att lite skutt & lek och skak på rumpan ska få igång kroppen så jag orkar resten av veckan ut!

Tror det är bristen på frisk luft idag och att jag tränat för lite på sistonde som gjort mig såhär, Nej skärpning nu!!

Mitt nya mål, träna 1 gång i veckan minst!! (Har jag 2 tillfällen som mål blir det ibland inget för att min hjärna funkar som så att hinner jag inte det ena så utesluts det andra. Dubbelsuck!)

Nej nu ska jag iväg! Vad gör ni ikväll??


Ready, set, go!

En typisk dag för Juriststudenten

Klockan ringer före 7. Snoozar. Snoozar lite mer.. Går upp. Packar väskan. Packar matlådan. Kollar så lagboken och alla andra skolbäcker är med. Klär på sig. Smäller i sig frukost minuten innan man ska ut genom dörren.

Gå till skolan. Går genom nattens snöslask till skolan. Stressa lite. Komma fram. Knappt kunna hålla ögonen öppna på lektionen. Försöka skriva ner något vettigt. Slut på lektionen. Plugga lite grann. En timma senare lektion igen. Vara allert en timma utifall just jag får frågan. Sluta 12. Vara glad att dagen är över.

Gå till en nation. Värma lunchlådan. Äta lunchlådan. Plugga några timmar. Bli klar inför imorgon. Ta paus. Köpa överstrykningspennor. Pennorna tar konstant slut. Smygshoppa på rean. Hitta snygg body!

Tar bussen hem. Behöver diska. Behöver städa. Huvudet är tungt. Sätter sig framför datorn. Bara en liten stund. Blir till lång stund..

Här är jag nu. Jag bloggar på ett anorlunda vis. Detta kommer nog inte ske igen. Men nu vet ni!

Alltså ni vet, hur en dag för en juriststudent kan se ut! (Och Ps. Ikväll blir det disk och lite mer plugg!)

Tjingeling!

Fullt upp!

Hej!

Livet just nu är galet. Är svårt att hinna med bloggen på allvar när det är så mycket i skolan denna termin. Men har ett nytt "bloggmål". Nämligen att jag varje dag ska skriva några korta och extremt sammanfattande rader. Ska även, om kameran har följt med under dagen, försöka ha en "sammanfattande" bild. Bra mål? Jag kan iaf försöka!! Helger är dock  fortfarande svåra men ska försöka även då! Men nu vet ni. Det är crazy mycket i skolan och utöver det så har jag ett liv! :)

Vi hörs!

RSS 2.0