Uppdate

Hej igen!

Äntligen känner jag att tid finns för att sätta mig ner och skriva en rad eller två! Helgen bestod som vanligt av massa massa jobb! Dock spenderades en supermysig kväll tillsammans med David & Becca! Den bestod av massa skratt, spel, skämt och som vanligt, genomgång av spelreglerna säkert 10 gånger ;) Precis så en kväll med gänget ska vara! Diskuterade lite inför jul och efter årsskiftet. Har bara en massa trevligheter som väntar!
Igår var det plugg med Ida och lite föreläsningar! Fick dels veta mer om detta med utlandsstudier. Kanske blir det en resa till Singapore? Vem vet ;) Men antagligen inte just dit! Är nog svårt att lyckas få en plats! Kvällen spenderades dels med att diska och dels med att öva inför kvällens julkonsert! Woho!! Kommer nog blir riktigt lyckat! Och just nu? Ja nu är det plugg som gäller inför morgondagens seminarium! Så bara att läsa på så att jag hinner klart!

Nej nu ska jag fortsätta här! Tänkte bara säga ett litet snabbt hej!

Tjingeling!


Morgonstudier

Godmorgon allihopa!

Sitter och läser igenom så mycket som möjligt nu innan jag måste åka till skolan! Är lite efter men läsningen men hoppas på att min basgrupp är grymm idag! Annars så blir det att råplugga genom läsning innan det är dags för seminariet, men det ska nog lösa sig! :)

Jag tänkte för övrigt bjuda på en liten bild över mitt skrivbord. Skulle vilja kalla det ganska (o)organiserat kaos, eller vad tycker ni? Jag när det gäller skrivbord är ganska löjligt dålig! Kan göra fint och rent men efter 1-2 dagar ser det lika illa ut igen! What to do, what to do? Behöver ett bättre system känner jag!!

Nej nu måste jag läsa! Hoppas ni får en bra dag!

Tjingeling!


Julkalendern 2011

Godmorgon!

Då var det dags igen för den tid på året då jag av någon anledning får lite lättare att ta mig upp. Det är nämligen december! Så nu har årets julkalender dragit igång igen och jag ska ännu en gång försöka följa den, mycket för att jag då "måste" gå upp i tid på morgonen! Varöfr jag gör det? Ja, det funkar ju och det är ju lite mysigt att sätta sig med frukost, myslampor och något ljus tänt 7.15 och bara mysa en stund! :) Så är det!

Nu är det plugg som står på schemat! Det lär ta ett tag. Men men, bara att sätta igång! Kom ju trots allt upp i god tid OCH fick i mig en god, bra frukost så bör stå mig bra fram till lunch då jag får sällskap av Ida!

Kollar någon av er på årets julkalender? :)

Hej sålänge!


RSS 2.0