Red Bull och snacks!

Haha! Fick just en impuls när jag skrev rukriken att sätta in Red Bull och Vodka! Tänkte nämligen inleda med att säga att jag sitter och pluggar (eller iaf borde sitta och plugga nu) och att jag då laddat upp med red bull och snacks! Hade suttit fin fint med lite vodka istället kanske? Höhö! ;)

Nej men skriver på min uppsats. Vet ju att jag inte kommer vara så duktig nu i slutet av veckan kanske. Men får jobba på disiplinen. Blir nämligen hårdträning på den om jag ska få denna uppsats klar till tisdag nästa när jag tänkte lämna in den!

Kan för övrigt nämna att jag igår åt min första mjukglass för i år! Självklart var den tänkt av nötkross. Mums! Satt även kvar ett par timmar igår och jobbade med skoluppgifter efter att skolan var klar.


Nu till mindre roliga saker. Får inte använda mina linser nu igen. Buhu!! Tydligen har jag fortfarande gråa fläckar på hornhinnan så går utan linser en vecka nu minst.. Kanske ska boka tid hos ögondoktor som kan avgöra om det är fritt fram att fortsätta använda linser eller ej! Håll tummarna!! Men men, jag som verkligen "ääälskar" att gå ut och hitta på saker med glasögon på... Brukar oftast sluta med att jag går runt halvblind^^ Gillade verkligen när jag och Bästisen ibland kollade på folk som körde förbi i bilar. Jag hade inte glasögon på mig och skulle avgöra om de var killar eller tjejer. 99% av gångerna sa jag att tvärt emot vad det var. Lyckat!! Nej men jaaa.. Ni fattar grejen kanske? Glasögon funkar men inte när det är partytime! Hoppas iaf jag har linser tills Carro kommer hit nästa vecka för då är det FEST! :D

Nej nu måste jag vara duktig igen:)

Vi hörs!!

B. Bye!


Bästaste Carro i England 2008 :)<3

Sol & Snö i April

Det har mycket sedans jag senast skrev här. Det liksom kom av sig lite efter att Hanna kom hit. För jaa, förrförra helgen var ju min bästaste bästis Hanna på besök! Torsdag eftermiddag spenderades med shopping i Uppsala och avslutades med champagne och jordgubbar på mitt rum! Mycket mysigt! :)

Fredag var båda trötta så sov någon timma längre än tänkt men lika bra det, regnade ju ändå vid 8 när vi  tänkt gå upp :P Tills vi att vi kom upp och iväg med tåget till Stockholm så hade solen återvänt! I shopping blev det massa shopping och tillslut spritköpande höhö! Kvällen spenderades med förfest hos rikard och vi var ett härligt gäng! Massa god dryck och många härliga skratt! Kvällen slutade efter en vända förbi viperroom, på subway innan vi slutligen åkte hem till min älsklings P och sov :)

Lördag blev det en seg start men ändå lite shopping igen! Sedan en cider på en irländsk pub innan vi såg Clash of the Titans på bio. It was nice! Denna kväll avslutades med grym bowling!!

Söndag så gick vi upp och åkte till Nacka Forum och shoppa lite till (A) Det blev en dyr helg men vi hade kul! Tur vi inte ses jämt säger jag! Hade vi aldrig haft råd med ;)

Måndag åkte han tillslut hem.. Men vi ses ju snart igen!:) Både innan denna termin är slut och i sommar! Har massa spännande och kul påhitt att se fram emot :D


Förra veckan var btw SKUM! Det var snöstorm en heldag. Nästa dag var det supervarmt! Men det har varit bra!


I helgen sjöng vi på en herrmiddag med kören och vi hade grymt kul och sjöng och rockade!!


Nu är det en ny vecka och Hanna tyckte jag kunde blogga om min mat:P Så jag säger väl som så att jag är duktig på matlagning :) Gjorde ris och räkor idag som jag hade med en grillsås. Super! Såsen var kvar från igår då jag gjorde kyckling och klyftpotatis. Jaa, jag är helt enkelt duktig på mat;)

Talk to you later! ;)

B. Bye!


Hanna, Becca och Jag förra fredagen!

Thai och Rosé

Hade en riktigt mysig dag igår! Efter skolan så satt jag först med Ida och några till. Vi åt våra lunchlådor och tanken var väl att vi skulle plugga. Så bra gick det, hehe :P Sen mötte jag upp Emilia när hon också var klar. Blev en sväng hem till henne sen en långpromenad i det underbara solskenet! Så klart köpte vi glass också ;) Efter massa slappande framför tv köpte vi thai och gott rosévin och bara njöt av det goda! Såklart med lite godis till efterrätt :P Sen skulle vi föröska plugga lite. Gick inte så bra för mig :) Men hade en riktigt trevlig dag!! Kommer upprepas!

Nej men nu tänkte jag kolla lite idol och så :) Hanna kommer ju sen!! :D Så du hinner jag inte med att slötitta på saker^^ Blir fullt upp i 5 dagar och jag gillart!

Ha en fin dag (i solsken hoppas jag!) :)

Tjingeling!

Underbart solig dag

Dagen började lite senare än tänkt, men med underbart härligt skinande sol utomhus! På dagen gick jag  till skolan för ca 4 timmars föreläsning. Med såhär härligt väder så kunde jag ta på mig tajts och shorts med skön vårjacka. Är så otroligt underbart med solsken och det tror jag alla håller med om!

Nu är det bara 2 dagar tills Hanna kommer hit och vi kommer ha superkul! Massa shopping och festandet och annat kul!:)

Men nu måste jag komam igång med plugget känner jag... Skjutit på det och måste bli klar någon gång ikväll. Man blir ju inte piggare. Men men, ha en trevlig kväll så försöker jag kanske få till ett inlägg senare ikväll också!

Tjingeling!

Lägenhets *suck*!

Ikväll så var jag lite duktig och gick och kolla på en lägenhet. (Bokstavligt talat.) Men det var så mycket folk där och vet inte ens om jag kan fixa pengar till det så orkade inte skriva på en intresselapp. Men för övrigt var det typ min drömlägenhet! Riktigt kök, ok rum med sovalkov och stor garderob och stor balkong! :) Underbart! Nåväl, det vara bara att traska hem igen och alltihop resulterade i ca en timmes promenerande! Härligt! :)

Så just nu söker jag lägenhet för fullt! Om en månad drygt är jag inte längre inneboende här, sommaren ska spenderas i Stockholm och jag ska jobba, men sen behöver jag något igen när skolan börjar sista augusti typ.. SUCK! Det är verkligen helt rätt i detta sammanhang. Att hitta en lägenhet är otroligt svårt! Men men, bara att hålla tummarna och köra på! :)

Tut tut!!

ha en fin kväll! :)

Natti!


After school time.. Men på torsdag kommer bästisen!

Upplägget är ju som så att vi inte har så mycket fast skoltid och ska plugga mest på egen hand. I min värld brukar det inneböra att jag har det rätt slappt. Men men, så kan det gå ibland. Som tur är pluggar jag iaf så jag klarar av mina lektioner :) Som tex den idag, den gick heeelt ok! Dock inte topp ;)

Nu är det ju också bara 3 dagar kvar tills bästisen kommer hit:) Jippie! Vi två har ALLTID galet kul när vi hittar på något ihop :) Vi och våra små miniäventyr^^ Hehe (H)

Nej men nu ska jag värma lite lasagne som jag var duktig och laga och gjorde en bamseportion i fredags så det finns fortfarande lite kvar. Mums! Till det ett glas färskpressad apelsinjuice ;) Hon jag bor inneboende hos har juicepress och jag är inte över drivet förtjust i att äta apelsiner som de är :P Så var de ju på rea i förra veckan också så jag tänkte varför inte lite färskpressat ? :)

Nope men nu ska jag fixa käääk och kolla lite ABDC från förra veckan! (Finalen från Americas Best Dancecrew) It's NIICE!!

Hörs sen ;)


Bästisbus sommaren -06

Töntar påväg till Håkan @ Liseberg sep, -07

Tönt bus!

Sthlm själva för första gången, sommaren 2008, träffa min pojkvän för
första gången och bo på vandrarhem och sedan pojkarna :)

Vi är helt enkelt bästa vänner och kommer alltid vara det<3

Måndag morgon.. Blah!

Foxtrot Uniform Charlie Kilo...! En låt som piggar upp såhär på morgonen när man inget hellre vill än krypa till kojs igen. Men men, ska fixa mig lite nu och typ skvätta vatten i ansiktet så man vaknar lite :) Sen blir det frukost med oboy som vanligt! Hehe :P Sen bläddra lite i lagboken och andra trevliga böcker. Dagens seminarium behandlar lagrådet och typ offentlighet av vissa saker för allmänheten. Hm.. Nejdå jag kan faktiskt lite ;)

Men nu måste jag komma igång om jag ska hinna få något vettigt alls gjort nu på morgonen :)

Hörs sen! ;)
Tjingeling!

Diddy Dirty Money

Jaa, för mig är han nog mest känd som Puff Daddy, P Diddy eller Diddy men nu är han tillbaka och med ett nytt namn dessutom. För er som missat det så hade en av hans nya låtar tydligen världspermiär på American Idol förra veckan och den är faktiskt GRYMT bra! Får mig att vilja skaka lite på rumpan i alla fall ;)

Så nästa gång jag går ut och dansar hoppas jag att de fått den här låten till sig så den spelas! :D Dock dröjer det nog till sommaren innan detta händer men man kan ju hoppas? :)

Cuz' I wanna dance ;)

Så här kommer Diddy Dirty Money med sin låt Hello Good Morning!


Tjingeling!

Dagens outfit

Kan köra en dagens outfit när jag ändå är igång :) Så får vi se om det blir rutin eller ej ;P Bilden är dock inte optimal som outfits bild men den duger för idag. Hade en annan men den försvann från mobilen..? Aja. This will have to do ;)


Jeans: Vero Moda
Body: Monki
Tröja: Billabong
Halsband: Glitter

That's that! :)

Solen skiner och jag är inomhus..

Nu har jag hunnit vara en sväng nere på stan. Min tråkiga syster var aaaldeles för seg för att orka ses sen så hade hon ju "bara" 3 timmar på sig att hitta alla och säga hejdå.. Så kul var det.. Sen var det mindre effektivt med plugget också. Men men, så kan det gå ibland. Look at it from the bright side, at least the sun is shining!!! :) Hade inte suttit fel med en fika på stan i den härliga värmen! Men men, får bli en annan dag tror jag :)


Nej nu ska jag kolla runt lite på datorn och försöka få lite plugg och annat gjort. Sen så får det bli sängen i god tid idag så man orkar släpa sig till skolan imorgon :P

Tjingeling!


Godmorgon

Hej alla glada!

Nu har jag äntligen lyckats släpa mig ur sängen efter att ha snoozat mitt alarm i sisådär 1 ½ timma. Det tycks vara standard för mig denna helg.. Så nu är planen att vakna till och få i mig lite frukost eller nått. sedan bege mig neråt stan för att träffa syster som är i stan och om hon inte orkar (jag vet, tråkigt!!) så blir det bara att sitta och plugga ett par timmar. Vilket jag inte alls är sugen på!!

ska väl mest plugga ikväll också.. jag vet, det tråkiga livet av en student men så kan det gå när man varit hemma på "påsklov" och valt att inte plugga ;)

Men nästa vecka kommer iaf bli lite mer intressant :) Eller det blir iaf PARTY när min bästis (jaa så heter det faktiskt om man blev bästisar när man var 11 år!!) kommer upp på finbesök!! Då blir det shopping här och i Sthlm och utgång. Wiho!!

Nej nu ska jag leta reda på lite vettiga kläder och ett glas oboy med tillhörande macka till frukost. Mums!

Talk to you later! :)

Btw.

Skicka in på Monicas blogg, den är riktigt bra! :)

Tjingeling!


Passar på att bjuda på en bild på mig och
Bästisen från i vintras när vi skulle ut och pulsa i snön med min lillebror :) Det vara en toppen dag!

För er som känner mig & för er som är nyfikna

Hej Sverige!

Det här blir nu mitt första inlägg i min nyuppstartade blogg. För er som känner mig så är jag en tuff brud på 160 cm som flyttat 50 mil hemifrån för att plugga Juridik. It's cool, I know ;) Men för er som kanske inte vet vem jag är än så ska jag förklara, jag fyller 20 år i höst, jag gillar livet och vill ni veta mer så får ni faktiskt följa min blogg lite tycker jag ;)

Här i kommer jag helt enkelt skriva om min vardag, mina fester, mitt liv och det som kan tänkas dyka upp i tankarna. Vi får helt enkelt se, men detta blir en bra start :)

Sen för att ha med något kul i första inlägget kan jag ju nämna att jag vann biljetter förra veckan och fick se Adam Lambert LIVE på en akustisk spelning @ Berns. Grymt häftigt och grymt bra! En av mina favoritartister när det kommer till sången. (För er som inte vet, jag sjunger mycket och älskar musik.. Men mer om det en annan gång!)

Så här kommer ett klipp från just Berns, se och njut :)



Tills nästa gång vi hörs :)

RSS 2.0