Not really my thing

Börjar mer och mer inse att detta med att blogga kanske inte riktigt är min grej, vilket är märkligt då jag varken har svårt för att skriva eller komma på något att säga! Men men, det får bli lite då och då helt enkelt!

Tentan är i alla fall avklarad numera sedans ca 2 veckor tillbaks så 1 vecka tills man vet om man faila eller inte! Mycket spännande :) Idag var det min tur att ta fika till kören så en favorit i repris, kladdkakecheesecake. MUMS! Hehe, vissa i kören som hört om mina berömda kladdkakor^^ Tydligen är dom uppskattade vilket alltid är kul! Gott är det i alla fall! Smaskade i mig varandra liten mumsrest som fanns i bunkar och på skedar när jag blivit klar med bakandet :) Ser fram emot fikan ikväll!^^

För övrigt då? Mycket kul som händer nu! Men kan inte berätta allt på en gång :) Nu är i alla fall min hemförsäkring fixad! Mycket skönt! Alltid gött att få sånt avklarat :) gått och tänkt på det hela janurai. Förstår inte varför jag inte bara helt enkelt tagit hand om det.. Men men :) Inte mycket att göra åt :P Men nu lite plugg och halvchill fram tills kören börjar!

Tjingeling!


Bil från senaste gången jag gjorde en sånhär fin kaka!

I'm back!

Åter i Uppsala! Började med att plugga med Ida en del av dagen vilket kändes bra! Fått lite grepp om det som komma skall! Hoppas jag i alla fall! Sen har jag handlat så att kylen har något vettigt i sig! Har hunnit laga en god middag och ska dega ner mig nu i soffan och se på en film som går på 3an och samtidigt skriva rent mina anteckningar! Får se till att vara någorlunda effektiv! Bara 2 dagar till efter det här för studier så full rulle nu för att hinna lära mig det jag behöver!

Wish me luck!

Mot Sherwoodskogen!

Hej!

Mot Sherwoodskogen är det som gäller! Eller ja, i alla fall nästan.. Ska resa norrut och hemåt! Min första destination är Stockholm och ett besök i killens nya lägenhet! Han har sovit första natten där nu så ska bli kul att se hur det ser ut!

Bloggen har tyvärr varit lidande alldeles för länge nu känner jag! Hur svårt är det egentligen att kläcka åtminstonde ett ynka inlägg om dagen!? Men men, skola har kommit i vägen sen har jag ju såklart firat en fantastisk jul och nyår i Borås / Helsingborg med familj och vänner så då har jag helt enkelt inte varit supertaggad på att sitta framför datorn. Ha tagit tillvara på all tid som var möjlig med familjen istället och det har varit toppen!

Men nu håller jag då på att packa det sista för en lång och tung resa hem! Har som vanligt för mycket saker att släpa på! Men blir så när man har skolböcker som tar upp en HEL väska. Då behöver man en till för kläder helt enkelt! Men nu är allt nerpackat tror jag. Så bara att sätta sig på tåget så löser sig det mesta!

Hoppas er jul och nyår har varit toppen!!

Tjingeling!


RSS 2.0