The Challenge

Hej hej!

Detta är lite skumt men jag har fått ett skrivsug! Tänka sig!? Jaja, måste skriva fort för snart bär det av! Jag ville bara snabbt nämna att jag tvingat Patrik till att tävla med mig! Försökte med bästis också men vet inte om hon var lika pepp på det! Hur som haver, det handlar mycket om att vara nyttiga och träna! Jag har nämligen utmanat för att se vem som kan gå ner mest (i förhållande till startvikt) men framför allt vem som kan fixa till sin mått runtom på kroppen mest och helt enkelt vara mest fit när sommaren kommer!

Jag och P hade "invägning" i lördags (jag kan ha tvingat honom^^) så nu har jag kommit igång med en kalasstart! Efter ett längre förkylningsuppbehåll har jag varit på gymet både i söndags och igår och ikväll står ett jympapass på schemat! känns gudomligt skönt att äntligen vara frisk och kunna träna igen! Nu är det bara att få till matvanorna på ett bra sätt så ska detta nog gå bra! (Jag och mitt sockerberoende..) Detta med att låta bli onyttigt, hm... Försöker bryta men går sådär.. Men men, jag sköter mig bättre nu än i början av terminen i alla fall!

Nåväl, är det någon som vill haka på och "tävla"? Om nu någon läser här och kan ens ha en chans?? Jaja, bara att säga till i så fall! För nu j*vlar är jag igång och bloggen likaså!! Sen är detta ingen vikthets, för i slutändan handlar det ju egentligen mest om att mäta sig och känna sig sjukt nöjd när man orkar mer och mer!

READY SET GO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0