New lifestyle

Hejhej!

Nu är påsken över och jag är åter tillbaka i skolvärlden efter en underbar och härlig helg hemma med familj och vänner. Nu är det dags att ta tag i plugget igen! Något annat som jag också "tar tag" i är min träning och kost. Jag har nu ett tidsbestämt mål fram till 1:a juni, då jag åker till Canada! Vad jag ska uppnå fram tills dess är inte lika klart. Jag hoppas dock att vara i bättre form än jag någonsin varit förut! Detta kommer antagligen visa sig i både minskade mått på vissa ställen och ökade på andra, samtidigt som en viktskillnad lär uppstå. Men det visar sig! 

För att uppnå detta mål så utesluter jag kolhydrater helt under veckorna! Helst under helgen också. Sedan ska jag försöka ta min morgonpromenader så många gånger som det bara är möjligt. jag ska även köra stenhårda pass på gymet eller i gruppträning 3-4 gånger per vecka! Något som säger sig självt är att godis, kakor, läsk och allt annat sött är förbjudet! Dessutom skippar jag alkoholen! När man tänker efter så blir det en del som student.. Lika bra att bryta denna "trend" och satsa allt!

När det gäller mat så har jag en fruktsmoothie jag dricker till frukost med bland annat en massa citrusfrukter i. Istället för pasta, potatis och liknande så blir det extra mycket grönsaker och en del keso istället! Är jag sugen på något så är en kopp te perfekt då varmt mättar mer än kallt! Sen så dricka massa vatten såklart!

För att sammanfatta vad jag gör:

- 7 veckors mål
- inga kolhydrater på veckorna (och helst inte på helgerna)
- Morgonpromenader
- Träning 3-4 ggr/v
- Inget sött och ingen alkohol
- Starta dagen med en fräsch citrusdryckNu är det bara att köra järnet, satsa allt och vänta på resultaten!

Wish me luck!


Kommentarer
Postat av: Carro

Duktigt Gabbi :) Men du måste väl göra ett litet undantag för Valborg!? Eller du menar bara veckorna hela tiden?

2012-04-12 @ 14:10:23
URL: http://thablogofcw.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0