Cosmopol & Melodifestivalen!

Fredagen träffade jag först mina faddrar en stund i gamla stan och bara prata och umgicks! Sedan var det bara att åka hem och byta om. För på kvällen skulle P och jag äta ute på Casino Cosmopol! Det var så gaalet gott där! Världens smakexplosioner i munnen! :) Och personalen var grymt trevliga!! Så där kan jag verkligen rekomendera att ni äter någon gång :)

Lördagen spenderades med att umgås med P's syster och familj! P och jag tog med hans systerdotter en sväng när vi skulle uträtta några ärenden. Jag tror hon stornjöt och tyckte det var riktigt spännande! På kvälle nstod P och jag för matlagning! Hemmagjord pizza! (Jaaa, jag har fastnat lite för det just nu!;) hehe..) Blev så sjuukt gott!! Måste göra det med jämna mellanrum känner jag :P Sedan såg vi såklart på Melodifestivalen! Vet inte ritkigt vad jag tycker. Känner bara att kvaliten har sjunkit ganska så mycket de senaste åren på programmet! Men men, är ju typ tradition att se det trots allt!

Idag så har det varit storstädning av huset, sen ska vi iväg en sväng och kolla på någon lägenhet idag! Trevligt trevligt!  Inte P och jag då :P Men vi ska följa med hans föräldrar!

Nej nu måste jag damma lite!
Ha de fint! Bilder på maten från i fredags kommer i veckan! ;)

Vad har ni gjort i helgen??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0