För er som känner mig & för er som är nyfikna

Hej Sverige!

Det här blir nu mitt första inlägg i min nyuppstartade blogg. För er som känner mig så är jag en tuff brud på 160 cm som flyttat 50 mil hemifrån för att plugga Juridik. It's cool, I know ;) Men för er som kanske inte vet vem jag är än så ska jag förklara, jag fyller 20 år i höst, jag gillar livet och vill ni veta mer så får ni faktiskt följa min blogg lite tycker jag ;)

Här i kommer jag helt enkelt skriva om min vardag, mina fester, mitt liv och det som kan tänkas dyka upp i tankarna. Vi får helt enkelt se, men detta blir en bra start :)

Sen för att ha med något kul i första inlägget kan jag ju nämna att jag vann biljetter förra veckan och fick se Adam Lambert LIVE på en akustisk spelning @ Berns. Grymt häftigt och grymt bra! En av mina favoritartister när det kommer till sången. (För er som inte vet, jag sjunger mycket och älskar musik.. Men mer om det en annan gång!)

Så här kommer ett klipp från just Berns, se och njut :)



Tills nästa gång vi hörs :)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jaha med vad kul att du precis skaffat blogg :) Jag gör bloggdesign för 100kr. Så hör bara av dig om du är intresserad eller läs detta:http://silverninas.blogg.se/category/bestalla-design-1.html



kramar

2010-04-10 @ 22:42:05
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Evelina

jaha hehe , men då är du värsta experten då haha :P ja gör det :)

kramar

2010-04-10 @ 22:59:26
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Evelina

hehe okej. Ja det kan krävas en nystart ibland. Min nystart brukar oftast bli en ny design hehe :D Men det är roligt att göra en design till sig själv faktiskt :D att känna att man själv designat sin blogg :) MEn det tog lång tid innan jag lärde mig gör allt de jag kan nu, och jag har mycket kvar att lära hehe

kram

2010-04-10 @ 23:15:17
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Evelina

jo men förstår dig med. Ibland kan man känna at man behöver börja helt from scratch igen liksom :)

2010-04-10 @ 23:25:55
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack detsamma :D

2010-04-10 @ 23:57:11
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Monica

Modigt att flytta så långt till ett helt nytt ställe och plugga! Själv flyttade jag inte lika långt (14 mil) men tyckte det var lite läskigt ändå. Eller läskigt och läskigt, mest spännande!



Tack för komplimangen om min bloggdesign. Är ju väldigt basic, har tänkt göra om den men inte kunnat bestämma mig hur jag vill ha det. Så låter det vara tillsvidare.



Passade på att länka de som kommenterade förra inlägget. Tycker det är så roligt med okända människor som ändå skriver en rad. :)



Länka gärna tillbaka om du vill, men det är verkligen inget måste.



Trevlig lördagsnatt!



/Monica

2010-04-11 @ 01:46:31
URL: http://monica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0