God - sen - morgon!

Godmorgon allihopa!

Då var man nyduschad. Tänkte mig en rejäl frukost innan jag sätter igång och pluggar! Kom "bara" upp 1 ½ timma senare än tänkt.. Men inte mycket att göra åt! Bara att sätta igång och plugga!

Har haft fullt upp det senaste. Haft så himla mycket att göra i skolan nu i början så det har tagit mycket tid och eniergi att komma in i det. Men ska försöka uppdatera er om studentlivet här! Det här är ju en start iaf!

Ha en härlig torsdag!! Men ta på er ordentligt!! Är sjuuukt kallt!! :)

Ny dag, nytt slask!

Godmorgon allihopa!

Är det någon mer än jag som inte ser fram emot att bli blöt om fötterna idag?? Är väl så illa tvunget just nu.. Dock njuter jag av de få plusgrader vi har! Det slår minus 15 med hästlängder!!

Idag, vad händer då?? Jo det är dags att börja plugga allvar! Redan första veckan ska en bok vara utläst så den är införhandlad! Lika bra att börja direkt.. Jag kan ju berätta lite mer om boken ikväll när jag vet mer! Målet är halva boken idag! Men hela vore toppen!! 

Nej nu är det frukost som gäller!! Blir standarden: Yoghurt m honungssmak, havregryn, solrosfrön och ett glas juice till. Har tyvärr inga bananer hemma så det får jag klara mig utan :)


Tjingeling!

Juristprogrammet - andra året!

Godmorgon allesammans!!

Nu är jag tillbaka i min egna lya efter en mysig helg hos älsklingen. Har haft en superskön utgång, och två mysiga biokvällar. Första kvällen såg vi The Tourist och andra kvällen var det Megamind i 3D. Men är det dags att köra igång igen på allvar!

Idag börjar jag nämligen mitt andra år på juristprogrammet. Känns nästan lite coolt att det första året redan är avklarat, men samtidigt skönt! Detta år gick så fort att de kvarstående 3 ½ åren bara både swisha förbi! Så är verkligen en motivation att kämpa nu! För det går trots allt väldigt fort!!

Så nu ska jag fixa lite här hemma och förbereda mig och möjligtvis ta en lunch innan jag beger mig till skolan.

Och till alla er där ute som också börjar plugget nu igen: NU KÖR VI!

Im off to...

STOCKHOLM!

Blir nog ännu en utekväll idag. Ses vi i Stockholmsvimmlet?? ;)
Jaa just nu är det mycket fest men första helgen på ett halvår
som jag helt kan släppa allt vad plugg heter. De känns bra!

Kvällen igår med Ida var grym och vi fick ut vad vi ville av den!
Men nu är jag påväg till Stockholm istället och det känns grymt skönt!


Vad ska ni göra dena fredag???




Tjingeling!

Hey ho nu kör vi!!

Godkväll!!

Nu var tentan avklarad, feststassen på!! Ses vi i studentvimmlet??


Jag är glaaaad!! Hehe...

Kommer snyggare bilder imorgon!! Nu ska jag ut :)

Tillbaka i lägenheten

Godkväll allihopa!

Nu var jag äntligen tillbaka i min lägenhet igen! Blev en mindre pers att ta mig hit med packning och fortfarande en halvt överhängande influense men det gick det med!! Mår ju mycket bättre nu så det är skönt i alla fall!! Är även skönt att vara tillbaka i lägenheten! Gått 3 veckor sedans jag åkte härifrån för att fira jul och nyår hemma. 

Efter att jag kom till lägenheten idag blev det lite matshopping och har lagat både god lunch och middag. Blev dock inte så många timmars studier som jag hoppats... Men får bli desto fler imorgon!! Är ju trots allt tenta på torsdag!! Nu tänkte jag pausa för kvällen, skala en apelsin och slå mig ner och chilla lite framför tvn före jag hoppar i säng.

Vad är era kvällsplaner för idag?? :)

Tjingeling!!

Back in action!

Goddag allesammans!!

Nu börjar jag ätnligen piggna till lite och det känns lovely!! Kanske blir drag i torsdagsnatten trots allt;) Är ju trots allr tentautgång som gäller!! Men skulle dock kännas bättre om jag lyckas fixa tentan riktigt bra också!! Men den som lever får se :) Men nu känns det faktiskt som om denna tjej är vid liv igen och har en massa energi!! Såå skönt!!! Har fått i mig god lunch och ska nu hoppa ur morgonrocken och dra på lite riktigt kläder innan jag sätter mig ner och plöjer igenom massa skollitteratur och annat trevligt!!^^

Ha det toppen så hörs vi! :D


Trött

Hej allesammans!

Ursäktar den dåliga uppdaten men jag har varit väldigt sjuk de senaste dagarna. Åkte på någon typ av influense tror jag?? Hur som helst är jag väl på bättringsvägen nu men absolut inte helt frisk! Så tills jag jag kommer till mig lägenhet och startar upp min egen dator och börjar ladda över bilder så blir det inte mycke till uppdate just nu..

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör iaf!!

Kram!

Resumé 2010

Hejhej allihopa!!

Har haft fullt upp det senaste, därav den låga uppdateringen. Ska lägga in bilder från kameran så det kan hända lite mer här också tänkte jag!! Men tills dess får ni nöja er med de få kort jag har från året som gått!


2010 var året då jag i januari fick reda på att jag kommit in på juristprogrammet och på 2 dagar hade köpt en dator, packar mitt pick och pack och flyttat lite norr ut!

Detta år som varit lärde jag även känna massa nya härliga människor. Både i Uppsala & Stockholm!

Vi hade även galet många utekvällar med galet många vimmelbilder!! Hanna var även på besök på våren och kring midsommar.

I maj var Carro & Robert på besök och kring midsommar kom stora delar av vårt härliga Boråsgäng på besök i Stockholm!!

Jag han även med en tur till Turkiet i somras med älsk. Vilket var min första solsemester! Underbart! Inser nu när jag skriver att det är många bilder jag saknar på datorn tyvärr... För köra en resumé av Turkiet kanske?? :)

Semestra även i Helsingborg boende i tält tillsammans med delar av gänget!!^^


I oktober var hanna på besök igen hos mig!! Då passade vi på att ha en fotodag på härliga Djurgården!

Hade även i höstas besök av systerytser under två veckor!!

Har hänt massa mer men detta var en del :)

Nu ska jag försöka bli av med min feber och hoppas att Sverige vinner brons i JVM!!!

Tjingeling!

RSS 2.0