Peace & Love

God kväll! :)

Här om dagen fick jag en ganska trevlig nyhet via mail. Jag ska få jobba som funktionär på Peace & Love i sommar!
Såååå AWESOME! Hehe.. Nej men blev jätteglad för ville verkligen gå!! Även killen och kompisarna som sökt fick mail samma dag! Så nu blir det av tror jag!! Hurra!

Sen idag fick jag nyhet nummer 2. Jag har sommarjobb minst 5 hela veckor i sommar! Så nu behöver jag inte oroa mig lika mycket över det. 5 veckor kanske är lite lite, men definitivt så jag klarar mig! Blir massa häng med familj och vänner istället och inte annat liksom!

Nej nu måste jag i säng! Imorgon kör vi igång med Kvalborg! Måste vara utvilad för det kommer bli en lång helg! ;)

Någon annan som ska på P&L i sommar!?

A little thing called motivation

Det känns som att min hjärna tagit ett långt lov. Påskhelgen kom och gick. Det var underbart i sommarvärmen! Nu har skolan börjat igen. Det går tröögt! Det enda jag kan tänka på är att det är dags för kvalborg på fredag och valborg på lördag! En helg som ska firas med de bästa!

Nej, nu får jag allt tvinga ner mig med plugget! Just do it! Kan jag känna mig "ledig" ikväll för att jag gjort alla uppgifter ordentligt. Det kanske vore nått ändå? Måste dessutom sova i tid! Fortfarande helt "förkylnings-slut" i kroppen.

Nåväl. Nu väntar sakrättsböckerna på mig! Exekutiv utmätning, here I come!

Tjingeling!Dessa fina flickor kommer på besök för att fiiraaa!! Hurra! :)


Sjuk..

Detta med uppdate lär nog gå sådär. Känner att jag är påväg att bli extremt sjuk.. Måste kurera mig! Blir hem och i säng bums efter skolan idag tror jag! Måste vara frisk till Valborg då jag får besök! Nej, nu måste jag till skolan!!

Hörs!

Tävla?

Hej!

Jag har just tävlat! Genom att bjuda in minst 2 vänner så tävlar man om ännu fler priser, woho! :) Så gå in och tävla via denna länken: www.hundratusen.nu/challenge/1qdpdy så kan vi alla tävla!! hehe..

Man ska göra sin egen smakkombination av tuggummi, mums!

Så tävla är ni snälla ! :)

Tjingeling!

How about I kick it up a notch?

Hej allesammans!

Jag tror jag minsan har tagit en spontan bloggpaus. Eller vad tror ni?? Kanske är dags att köra igång igen? Ja det tycker jag! Lovar dock inte någon ordentlig uppdate denna helg, men nästa vecka, ska vi säga senast tisdag? Så kör jag igång med inlägg varje dag! JA, det låter bra! Eller vad säger ni?

Föresten, nu är det typ pååååsk! Jag jobbar på min andra uppsats för våren, känner mig nästan ganska så klar med den vilket är riktigt skönt!! Me likey! Så imorgon far jag till P i Stockholm för en helg i påskens ära med hans släkt! Sen hoppas jag på en liten utgång på fredagen också! Kanske vore något? Hur som haver, dags för att chilla framför tvn en stund, plugga lite, sen kanske träna!

Om vi inte hörs i helgen, ha en underbar påsk!

Tjingeling!


RSS 2.0