Låg nivå

Har inte varit mycket uppdate denna veckan och jag är medveten om det. Fick mig en tankeställare om nätet här omdagen. Något jag redan visste men liksom förträngt. Fick mig att tappa suget lite. Men jag kommer igång med nya tag efter helgen! Veckan har gått så fort ändå! Har hunnit med massa skola och sjungit osv! Och nu väntar en underbar helg med älsklingen! Blir massa mys imorgon! Sen är det 260 årsfest på lördag! Är dessutom "bara" 3 personer som firas denna lördag och alla fyller på något vis "stort", så ni kan ju räkna på vad de fyller!

Men nu ska jag göra ett sista ryck med pluggat inför imorgon, så hoppas jag ni får en trevlig helg!

Tjingeling!

Bakluckeloppis i HBG

Det blev en väldigt trevlig helg i Helsingborg! Fick träffa Patriks syster med familj igen och det är alltid lika trevligt varje gång. Deras små busfrön är dessutom helt underbara så man har bara mys och kul när man ses!

I helgen var vi dessutom in en sväng på miniloppis i ett garage. Där hittade jag snygga bordstabletter för bara 10:- Helt perfekt! På söndagen var vi dessutom på bakluckeloppis. Sååå många bilar!! Hittade inte så värst mycket där. Men Patriks syster är crazy när det gäller barnkläder, men det är najs! Vill göra samma sak själv om typ 100 år när jag får barn^^ Perfekt att köpa massa barnkläder för runt 10-20:- Jag hittade dock en sak jag bara var tvungen att köpa. Ett chokladfonduesett från Sagaform! Var en slags skål som hade en ställning där man ställer ett värmeljus under för att smälta chokladen och så 4 spett till det! Endast en tjuga! Jag var nöjd! :)

Men nu måste jag försöka få lite plugg gjort innan Idol börjar.

Någon mer som brukar gå på loppis? :)

Mot Helsingborg!

Nu ska vi hoppa in i bilen och sticka! Hinner inte skriva mer nu.

Hörs efter helgen! :)

15:15

Det var ungefär den tid då jag anlände till skolans bibliotek för att skriva ut min uppsats. En halvtimma senare var uppsatsen inlämnad och Ida och jag var påväg mot ett café i stan för att sätta oss ner och bara njuta av att vara klara med denna uppsats. Det blev kladdkaka med grädda för oss båda! Där satt vi ett tag innan vi båda åkte hem var för sig.

Så ikväll har jag mest slappat, läst lite inför måndagens lektion. Ska ju till Helsingborg imorgon och hälsa på Patriks syster med familj. Ska fira deras småttingar!! Kommer bli jättekul! Kommer dock resa i ca 7 timmar imorgon, men det är de värt även om det bara är ett besök till Söndag! Såå, kommer inte bli överdrivet mycket plugg i helgen vilket kanske är förklarligt. Men nu ska jag kolla lite Craig Fergusson. Faktiskt avsnittet med The Big Bang Theory cast. Kan inte bli annat än najs!

Men nu ska jag fokusera på det och sen sova.
Ha en trevlig kväll! :)

En av höstens höjpunkter

Det finns ett par saker som vår och sommar har gemensamt. Luften är frisk och härlig, man njuter av alla solstrålar som man kommer åt och... en massa serier visas på tv!

Nu i slutet av månaden drar ett gäng härliga serier igång! Flera har redan hunnit börja. Jag insåg innan idag att jag nog har runt 20 serier som jag verkligen gillar! Ganska sjukt egentligen. Men så är det faktiskt! Men det är ett perfekt sett att koppla bort från allt och falla in i en annan värld.

Serier som jag ser fram emot att de ska dra igång i höst igen är House, The Big Bang Theory och Lie to me. Men det är bara ett litet urval ifrån alla serier som jag gillar. Man skulle kanske kunna kalla mig en serienarkoman? Haha,.. Det lät inte som en person som gillar serier dock.. Jaja, får komma på ett annat namn för det. Hur som helst har vi alla hobbys och en av mina är definitivt serier!

Juste. Tror att uppsatsen börjar bli hyffsat okej nu faktiskt! Känns som jag kommer kunna få bra feedback på den åtminstonde! På tal om uppsatsen, ska bli spännande att se hur mitt språk utvecklas nu när jag går på juristlinjen. Kommer jag bli en som rapar paragrafer? Eller kanske en såndäringa person som aldrig kan prata om inte orden som används är minst 10 bokstäver långa? Vem vet! Men jag gillar mitt språk för det mesta precis som det är just nu! Lite konstigt ibland men man förstår ju mig för det mesta ;)

Nej nu ska jag fixa lite potatismos och fixkpinnar till lunch! Ska bli supergott för jag är superhungrig!!

Vad ska ni ha till lunch idag? :)


Små gröna män

Godmorgon mina undersåtar!

Hehe.. Nejdå! Jag är bara lite trött. But what's new? Sovit typ 6 timmar inatt tror jag. Vaknade ännu en gång snuvig. Ovanpå det har magen krampat sig två gånger redan sedans jag kom upp. What's up with that!? Måste nog kolla up det snart.. Nåväl. Jag sov i alla fall i natt! Tror det var för jag var så utmattad efter igår natt.

Nej nu ska jag surfa runt lite, och försöka vakna till så jag kan få klart min uppsats i god tid! Är jag duktigt hinner ju nämligen Ida & jag ta en fika efter inlämning, före hon ska hem! Och en fika vill man ju inte gå miste om!

Så nu blir det vakna upp som gäller!
Sen Skriva!

Hur ser er morgon ut mina små gröna män? :)

Ett segertåg..

Det som tuffade på så bra innan! Fram till Idol så gick det faktiskt riktigt bra med mitt uppsatsskrivande! Kände att jag verkligen hade lite flyt. Men sen bara prrrutt!! Men men, ska försöka komma in på rätt spår igen. Så drar igång min "förfest 2010" lista på spotify. Den hjälpte innan idag när jag plugga så borde väl funka nu också?

Ett av mina senare tillskott btw på den listan är maskinens - segertåget. "hitta" den på en annan blogg här om dagen. Kommer tyvärr inte ihåg vilken just nu. Men men, den e ganska pepp trots att musiken är lite "mollig".

Men nej.. Nu får det bli lite skärpning! Vill få klart 3 olika stycken om 3 olika rättsfall. Efter det tillåter jag mig själv att antingen se säsongens först One Tree Hill avsnitt eller House avsnitt. Hmm.. Svårt val men såå bra båda två! Tror dock spänningen i säsongsavslutningen på OTH vinner och får mig in på  spåret angående att se fortsättningen. Är ju faktiskt en ny dag imorgon också!

Nej, nu började "the botten is nådd - Timbuktu". Också ganska najs!! Ja, min förfest har ALLT! Och detta allt ryms inom 7 timmar av skön musik. Perfekt för förfesten helt enkelt! Låtar byts ut ibland och andra läggs till. Men 6-7 timmar är tanken för längden. Tror att jag kanske länkat till listan i ett annat inlägg? Annars kan jag länka om någon skulle vilja det? :)

Nåja, plugg var det!!

Tjingeling!

Ps. Lyssna på de två låtarna här nedanför!




Cola & Banan

På grund utav alldeles för lite sömn inatt så har jag sett till att ladda upp lite extra. Hade redan frukt, energidryck, kakor, godis och lite glass hemma. (Jag vet men man samlar på sig lite av varje på veckorna som går!!) Så köpte jag med två burkar cola och en 200grams chokladkaka hem. Sådär utifall att jag behöver energin för att orka plugga, läsa och skriva uppsats ikväll.. Hehe..

Alltså fy, inte min vecka när det gäller sömn alltså! Antingen försover jag mig och sover aaaalldeles för länge eller så sover jag i princip ingenting alls! Vad är det här!? Hoppas bara månen inte dummar sig i natt också. Är det någon annan som har samma problem som jag med sömnen när det är fullmåne?  Hur som helst, ni skulle se min säng och kuddar och allt inte. Fattar inte hur, men vridit och vänt mig, det har jag verkligen gjort i alla fall!

Nej nu ska jag få i mig min banan och ett glas med iskall cola. Precis vad som behövdes!!

Vad behöver ni för att orka plugga när ni är trötta? :)

Fullmåne = Dålig sömn?

Seriöst, det måste ha varit fullmåne i natt. Det är bara när det är fullmåne som jag lyckas sova såhär dåligt!? Slog upp ögonen första gången vid halv 4. Kändes då som om jag inte sovit en blund. Känslan av att ha legat och vridit och vänt sig fanns. Jag var snuvig som fan också. Jag vet att jag hade drömt om en massa paragrafer och även som rättsfall eller liknande problemen i seminariena. Fy fan asså! Sen vet jag att jag öppnade ögonen vid halv 8 igen. Samma känsla där, jag hade bara vridit och vänt  mig och drömt om paragrafer och dylikt. Så gick det med mina goda natts sömn...

Frågade mamma, tydligen har det varit fullmåne ett par nätter? Jag kände i alla fall av det i natt! För visst går det känna av det? Det är inte första gången jag gör det heller! Brukar bli så ett par gånger om året. Har även en moster som känner av det. Dock var det länge sedan jag sov såhär pissdåligt!!! Fy fan!

Vad tror ni; går det påverkas av månen när vi sover?
Påverkas ni av månen?


Aja, dags att ta en dusch och vakna:) Ingen idé att lägga sig igen. Då kommer jag nog aldrig upp^^ Sen får det bli en bamsefrukost!

Ha en trevlig dag! :)


Känner och ser väl ut ungefär som ovan^^

Sovdags nu!

Då var det dags att säga hej till min bästa vän nattetid, nämligen kudden! Tänkte jag skulle lägga mig i bättre tid ikväll så att jag faktiskt vaknar när mitt alarm ringer imorgon! :) Känns nämligen som en ganska god idé^^

Så sov gott! :)

Egen Chai!

Jag fick massor av fina saker när jag fyllde år och verkligen ALLT var hur bra eller perfekt som helst! :) Förutom världens finaste halsband som jag fick i present av Patrik (får visa det någon dag) så fick jag chai pulver som han köp på Espresso House! Så nu tänkte jag unna mig en kopp med chai under tiden som jag snart går in i min tredje pluggetimme. (En studietimme är typ 40-45 minuter i min värld just idag. resternade 15-20 minuter spenderas till annat men det har funkat bra hittills! Jag får faktiskt saker gjort!)

Nej nu ska jag fortsätta plugga och njuta av min kopp med chai latte!


Premiäranvänder muggen som jag fick i somras i flytthemifrånpresent
från några av vännerna :)


Uppbehåll i juristplugget

Gav mig själv 10 minuter nu att göra vad jag ville på nätet osv. Sen blir det att skriva på min uppsats i 45-50 minuter till innan jag får nästa 10-15 minuterpaus. Känns som jag har lite flyt just nu i alla fall! Har dock bara skrivit på vad min rättsfall handlar om som jag ska analysera i min uppsats. Med andra ord inte så mycket analys än.

Dock hade jag inte lika mycket flyt i morse. Hade ställt mitt alarm på 8 och lagt mobilen på sådant avstånd att jag skulle bli tvungen att stiga upp ur sängen för att stänga av det. tror ni inte jag vaknar 10 i 10 med ett ryck? Usch! avskyr "försovnings mornar". Men men, vara bara att stiga upp, dra på sig kläder och slänga sig på cykeln till dagens föreläsning! Den började 10.15 och jag kom nog in precis när det drog igång i princip! Men ändå.. Fattar inte detta med alarmet. Antingen så har jag stängt av det i sömnen eller så har jag inte hört när det ringt varje 7 minuter i en timme!? Vad tror ni?

Hur som helst, på föreläsningen så talade Bertil Bengtsson. Jag vet inget om honom men tydligen ska han vara något utav en legend? Gammal var han i alla fall men en duktig föreläsare! Pratade om försäkringsrätt och det var faktiskt ganska intressant!

Nej nu blir det mera plugg! Klockan tickar iväg vääldigt fort när man skriver ett blogginlägg.

Ha en skön eftermiddag! :)

Uppsatsskrivande

Har en uppsats som ska in på fredag (jag tänkte lämna in den torsdagkväll) och jag har verkligen inte kommit någonstans. Men men, NU ska jag faktiskt ta tag i det hela så jag kommer igång tänkte jag! :) Känns bra att känna att det ska bli kul!

Vad gör ni denna kväll? :)

Valet 2010

Min stora fråga: Hur f*n kunde det bli såhär?

Blue Man Group!

Så, då var veckans seminarier och föreläsningar avslutade. Innan jag kan sätta mig på tåget mot Stockholm så har jag MASSOR av disk att ta hand om^^ Tänkte även försöka duscha innan jag åker! Så måste jag ju packa såklart också! :) I eftermiddag kommer Pappa upp till Stockholm! :D Han ska äntligen få träffa min killes föräldrar! Sen ikväll ska han och jag gå och se Blue Man Group på Göta Lejon vilket kommer bli grymt kul och bra tror jag! :) Köpte biljetterna för typ ett halvår sedan så man har hunnit se fram emot det ett tag nu liksom :P

Nej nu måste jag sätta igång med allt mitt! Hörs antagligen som vanligt efter helgen igen! :)
Vad ska ni göra i helgen btw??

Tjingeling och trevlig helg! :)

Politik bakom stängda dörrar - Vad röstar du på?

I Sverige så är det mycket vi vet. Vi vet att vi har allemansrätt och att alla är lika mycket värda. Vi vet också att politik och vart du står är inget man ska vara öppen med. I Sverige så pratar man inte om hur man röstar eller vad man tycker. Jag var och skulle förtidsröst här om dagen. Då sa gubben där att jag skulle ta flera lappar med mig till båset så att min pojkvän inte skulle veta vad jag skulle rösta på. Jag som då redan diskuterat allt vad jag tycker med honom och bollat ideer. Jag som när jag skulle rösta för första gången, frågade min kille om hur det nu funkar en sista gång, innan jag skulle rösta.

Jag är väldigt öppen med mina nära och kära hur jag röstar och vad jag tycker. Jag gillar att diskutera politik med familj och vänner för att se vad för ideer och tankar man har. Jag tycker det är bra för att kunna känna att jag har koll. Förut har jag aldrig haft så jättebra koll, mer än att jag vet åt vilket håll jag lutar. Nu är jag helt säker på vilka ideer partierna har som får mig att vilja rösta på just dem! Jag vet att när jag lyssnar på debatter på tv så håller jag helt med om vad partier står för! Ja, det gäller ju såklart bara de partier/parti som jag röstar på!

Får man säga vad man tycker på nätet?  Ja!
Får man säga vad man tycker till de man känner? Ja!
Vågar man säga vad man tycker på nätet? Nej!
Vågar man vara öppen inför alla med hur man röstar? Nej!

Säg vad ni tycker i mina kommentarer!
Om ni inte vill att kommentarerna publiceras så låter jag dem vara opublicerade!

Nu ska jag fortsätta kolla på alla debatter fram till söndag för att se vad partierna står för! :)

Tjingeling :)

Chokladbollar & Jordgubbssaft

Efter föreläsningen så följde Ida med hem till mig. Jag bjöd på mina chokladbollar som jag gjort igår, och de smakade väldigt bra faktiskt! Så satt vi och diskuterade våra nya klasser och politik och annat som kom på tal. Smakade även på jordgubbssaften som jag fått av syster i 20årspresent. Mycket god! Så vi satt nu i typ en timma :) Men nu är det plugg som gäller fram till Idol! (hoppas jag!) Det är i alla fall målet :)


Hur ska ni spendera er eftermiddag? :)

Sent godmorgon

Sedans jag flyttade in i min lägenhet och så, så tror jag ärligt att detta är det senaste jag gått upp här! Men tror jag behövde sova! Dock varj ag knappast pigg när jag tvingade upp mig själv. Men till och med jag insåg att om klockan var efter halv 11 så var det dags att masa sig upp ur sängen!

Kände inte för något och visste egentligen att jag behövde duscha, så jag ställde mig i duschen! Först väldigt varmt, men efterhand sänkte jag vattnet till kallare temperaturer! Så efter att ha suttit en stund i handduken nu framför datorn så börjar både kläder och lite mat locka! :) Vore väldigt bra också om jag får i mig mat innan jag drar till skolan :P

Så nu ska jag ta på mig kläder & fixa någon god macka med salami och ost! :)

Vad ska alla andra göra idag? :D

Tjingeling!

Toppen helg!

Hej igen!

Tänkte bara skriva några rader om hur bra jag hade det i helgen! Om du trött jag är efter sömnbrist i helgen! Hur jag äntligen efter dagen föredragning kan slappna av lite! Hur jag tänker göra chokladbollar ikväll och se på idol! Hur jag även tänkte försöka plugga lite! Tänkte även skriva att jag inte skriver mer idag.

Jag är trött och behöver vila! :)

Tjingeling!

20 år!

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp och jag är 20 år! :) Det känns precis som vanligt^^ Men denna helgen ska jag hem och fira stort! Så nu blir det inga fler inlägg förrens måndag tror jag! Hoppas alla har en bra helg! :)

Så ses vi kanske i vimlet i natt ;)

Tjingeling!


Vakna upp vuxen

Jag insåg alldeles nyss en sak. Imorgon fyller jag 20 år. Men det enda jag tänkt på fram tills nu är att lösa allt för kvällen och hur jag ska ta mig hem, hur jag ska få ihop min helg och hinna träffa alla. Planerna är fixade. Inom någon timma har jag förhoppningsvis en tågbiljett fixad också. Jag vet vad jag ska göra i helgen och det är mycket! Vänner & familj, fest & kalas, frissan & gott käk. Jag har hela tiden fokuserat så mycket på alla detaljer att jag liksom glömt av att jag faktiskt FYLLER 20 år IMORGON! Det var då som jag alldeles nyss insåg, att imorgon fyller jag 20 år, och för första gången (tror jag) kommer jag vakna upp ensam på min födelsedag. Som tur är kommer jag få träffa alla underbara människor senare på dagen och kvällen! :) Men ändå, jag kommer vakna upp ensam och vuxen. Inga paket, inga ballonger, inga ja må du leva och ingen frukost på sängen.

Men samtidigt så spelar det inte så stor roll! Hade bara varit roligare med sällskap! :) Tänk om Patrik hade kunnat sova över! Eller om alla vännerna kunde kommit ikväll och sovit över så hade vi haft världens bästa pyjamasparty! Haha^^ Jaa, ibland är jag barnslig men så är det!

Nu ser jag fram emot imorgon kväll. Först då fyller jag år! :) Det är så jag tänker nu och jag kommer få en toppenkväll! :D


MiniGabbi

Energiförrådet

På vägen hem från skolan så stannade jag och köpte bananer, en liten flaska med coca cola och en kärleksmums. Jag kände att behovet av socker och energi kommer bli stort idag så det är bara att fylla på i energiförrådet! Blev ju trots allt ingen fika på stan nu på förmiddagen så tänkte att jag gott kunde unna mig lite fika ändå :) Ska orka ta mig igenom väldigt mycket rättsfall och andra böcker idag innan jag drar ivägen till kören ikväll! Det är helt enkelt bara att sätta igång!

Planen nu är att hinna läsa igenom 1 rättsfall innan jag ens tänker på att börja med lunchen/ alternativt tar lite fika och fortsätter med mer studier. Får se hur mycket magen kurrar sen! Men tog en banan när jag kom hem så jag borde stå mig ett litet tag i alla fall!

Hur ser eran dag ut? Har ni lika mycket att plugga som jag ? :P

Tjingeling!

Sent ute tidigt

Godmorgon!

Kom aldrig i säng den tid jag tänkt igår. Tanken var runt 11. Det blev låångt senare.. Men men, det blir helt enkelt aldrig som man tänkt sig! Så är det helt enkelt ibland :) Men nu så kom jag inte upp förrens efter halv 8. Måste åka vid 8 typ så sitter och smäller i mig en frukost och försöker vakna till liv!! Skulle vara öote surt att somna på föreläsningen. Men men, bara att försöka hålla sig vaken!

Hinner inte göra mer än såhär nu och hinner inte svara på något men det gör jag senare idag! :)

Ha en bra dag helt enkelt! :)

Tjingeling!

En vanlig eftermiddag för juriststudenten

Ja då har man kommit hem för ett litet tag sedan från skolan. Där var jag i 5 timmar drygt innan jag begav mig hemåt. Väl hemma så blev det ett litet mellanmål bestående av pizzasallas som blev över från igår (mums!). Nu så är det bara att sätta igång med studierna! Målet är att läsa klart allt som ska vara läst inför fredagens seminarium! Helst innan Idol. Kanske är lite väl ambitiöst? MEn man kan väl försöka ändå? :)

Det är alltid bra med mål och mitt borde kunna gå att genomför som senast, efter Idol är klart ikväll!

Nej, studier var det nu :) Vad gör alla andra denna eftermiddag? :)

Fuldans - Fulkultur

Tänkte bara slänga in ett litet youtubeklipp här. Detta är härmed mitt bästa tips till en grym förfestlåt! Det är omöjligt att sitta still när låten går på och man bara ler av denna video! Personligen diggar jag han i de gula byxorna mest! Så stört skön där han står och sen börjar snörra med armarna! Nej men se & hör! ;)



För er som gillar låten och vill höra mer, spana in detta klipp! http://fuldans.se/?v=ajqrtpfijd 

Tjingeling! :)

Snart vuxen

Godmorgon!

Då var det dags att gå upp igen.. Jag önskar jag kunde säga att jag i helgen får sova ut men det blir nog lite sömn då med, hehe. Nej skärpning. Innan 12 ska jag vara i säng! Helst vid 11! Men nu till något annat. Just nu är jag inne på upploppet, det är bara dagar kvar tills jag träder in i vuxenlivet. Skulle själv dock vilja påstå att jag fortfarande kommer känna mig som ett barn/tonåring. Men men, åldern kommer säga annat :) Men det känns bra att jag kom igång med min utbildning såhär tidigit ändå som jag gjorde! INbär att jag är klar samma år som jag fyller 24. Det är grymt bra!

Men en fråga, anser ni att man är vuxen så fort som man fyllt 20 år? Vuxen är ett sinnestillstånd också tycker jag! Jag kommer helt enkelt inte känna mig vuxen på ganska länge :) Men det ska nog gå bra ändå ;)

Nej nu är det frukost och lite plugg som gäller! Är dock fortfarande mätt efter pizzan som jag smällde i mig igår när Ida var här och käka lite och kolla Idol^^ Men vi tyckte det var gott! :P

Ha en toppendag!

Tjingeling!

Studieteknik?

Hela morgonen bara flög iväg! Jag gick upp vid 7, började med tvätten, tog tag i disken, röjde lite i lägenheten, åt frukost, satt framför datorn och gjorde klart min tvätt. Vips var klockan halv 11 och jag hade inte pluggat ett skit. La mig i sängen för att plugga skönt! Blev nog lite väl skönt för tröttheten gjorde sig påmind och jag vilade ögonen. Dock längre än tänkt. Suck! Somnade om 1 gång och så var klockan halv 12. Dags att slänga i sig lite lunch och ta cykeln till skolan! Men fick några sidor lästa på förmiddagen och någon sida när jag åt, men långt ifrån tillräckligt! Så nu hinner jag tyvärr inte träna idag.. Men men, ska skärpa mig och ta tag i plugget nu i eftermiddag istället! Ska läsa i ca 3 timmar, sen städa undan det sista innan jag möter upp Ida för Pizza & Idol hemma hos mig. Kommer bli gott och najs! :)

Men är det någon som har någon bra studieteknik? Kanske på hur man bäst tar in massor av info från litteraturen man läser? Eller helt enkelt tips över huvud taget?:) Jag vet hur man ska plugga jag kan bara inte följa det alltid.

Hoppas er eftermiddag blir fin! :)

Tjingeling!

Snooze

Godmorgon!

Bläh! Jag är verkligen ingen morgonmänniska men vissa dagar får man snällt stiga upp ur den sköna varma sängen jättetidigt ändå. Nej, fy! Föresten, är det någon mer än jag som har ett problem med att dom alltid snoozar för länge? Jag lyckas i princip alltid snooza en miljon gånger innan jag ska upp! :P Men jag kommer upp om jag måste (i alla nästan jämt). Nej men det är mycket som ska hinnas med idag. Har mycket skolarbete som ska läsas igenom sen så ska jag röja lite här i lägenheten. Får mitt första besök ikväll så är väl kul om det inte ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig", hehe! Ha varit lite slarvig med att packa upp alla mina saker :) Hade verkligen SJUKT mycket saker! Sen ska alla saker diskas innan de ställs in i skåp så då blir det att jag skjuter på det och kläder känner jag att det är ont om utrymme för så ja. Ursäkter kanske ? :P NEj nu måste jag ta tag i disken innan det blir ett obestigligt berg!

Vad gör ni denna tisdagmorgon i september? :)

Tjingeling!

Underbart väder!

Hej hopp!

Har alla haft en bra helg? :) Själv har jag haft en toppenhelg! Började fredagkvällen med hemmagjord pizza med cider och vin! Därefter gjorde Patrik och jag oss iordning för att gå ut. Vi mötte upp med David & Becca och först blev det en sväng till Lobby, innan vi drog vidare till vårat älskade Viperroom ;) Skön musik, billig dricka och de obligatoriska jack black borden! Det blev en riktigt kul helg och framåt 3tiden hamnade man i säng.

Lördagen fick en segstart. Men sedan åkte vi till Nacka Forum för lite shopping och en grymt god sallad som lunch. Jag tog som vanligt en kräftsallad med vitlökssås och Patrik tog räksallad med rhode island. Mums! Sen blev det lite slappande på kvällen innan vi drog och såg Toy Story 3 på bio. Den var GRYMT ROLIG!! Kan verkligen rekommendera alla att gå och se Toy Story 3 på bio! :)

Söndag var det bara till att ta det lungt och städa lite innan det var dags för mig att åka tillbaka till min fina lägenhet och skolan. Satt uppe lite för sent och var lite för trött i morse, men det gick!

Nu är dagen avklarad! Nu väntar... MERA STUDIER! Haha :D Ska se om jag orkar masa mig iväg och träna lite också :) Kanske borde försöka :P Men men, åter i stan i 4 dagar till. Sen åker jag hem till mitt älskade Borås! :D

Btw. är typ 20 grader här i solen!! :D Så som tidiga hösten ska vara! Hur är erat väder? ;)

Tjingeling!

Viperroom 3 sep 2010
Becca & Jag på viper i fredags! "Man Grrrrrr!!!"

Nu är det helg!

Hej hej!

Idag tänker jag inte säga något mer om skolan än att jag varit där. Anledningen? Jo, för nu är det HEEELG!! KOmmer bli en toppenhelg! Har en förmåga att alltid bli det :) Just nu tar jag mig en snabbtitt på nätet och spelar min förfest lista på spotify på hög nivå!! Den får mig alltid att taga till och bli glad! Ska städa och diska lite snabbt nu sen innan jag tar tåget till Stockholm och min älskling! :) Vi ska göra egen pizza och dricka vin! :) Sen kanske det blir utgång med B & D ikväll. Får se :) Men blir en slapparhelg (dock med inslag av lite plugg). Men men, ska i alla fall inte direkt sitta vid datorn så mycket så lovar inga inlägg i helgen!

Ha en trevlig helg! Så hörs vi igen på söndag eller måndag antagligen :)

Tjingeling!

Dag 4 av studierna

Det känns att det är skillnad denna termin på hur jag känner gentemot att plugga. Typ som nu, så har jag suttit väldigt länge och ganska sett, och har helt enkelt bara läst i mina häften och böcker och renskrivit anteckningar. Förra terminen pluggade jag sällan sent på kvällarna och jag föredrog att kolla på serier eller tv. Men nu känns det riktigt bra! Jag hade bestämt mig för att sköta mig bättre och det känns som att jag faktiskt gör just detta!

Dock nu så är jag så fruktansvärt trött från att ha läst liten text och skrivit rent lite saker så det blir sängen väldigt snart för min del!

För övrigt bestod dagen av en tidig föreläsning som handlade om mellanmän och fullmakter, (sånt som jag faktiskt läste lite om för 1 år sedan, så det känns bra!) Det känns som att jag kan det helt okej ändå! Skönt att något inte känns helt främmande för en gångs skull! Därefter så for jag hem en kort stund innan det var dags att möta upp Ida i stan igen. Vi fick äntligen tag på alla våra skolböcker och för ett RIKTIGT bra pris!! Så nu kändes det inte lika hemskt att böckerna var så dyra! Vi fick faktiskt köpt alla böcker begnade utom en :)

Nej nu får jag nog sova känner jag!! Sååå trött och jag som bestämt mig för att gå upp tidigt imorgon, hehe! Får väl se hur det går..

Natti natt i alla fall! :)

Another one bites the dust

Det är för tidigt för att ha gått upp och sitta och äta frukost men ändå gör jag det. Tidig föreläsning idag så då fick man snällt stiga upp tidigt!

Men under tiden som man är tidigt uppe kan man ju lyssna på lite bra musik och det jag diggat mest hittills är ju Queen med sin underbara Another one bites the dust. Så grymt bra! Även när gleegänget sjöng den så tyckte jag oerhört mycket om den!! :)

Nej nu hinner jag inte skriva mer! Vi hörs! :)

Smurfar Vs. Blue Man Group

Tog en härlig dusch och efter den testade jag en ansiktmask från stockholm som jag haft legandes jättelänge. Visade sig att den var knallblå!! Men men, alltid kul med lite färg :P Så nu försöker jag komma fram till om jag är en i smurfgänget eller en av grabbarna i Blue Man Group.. Några ideer? :P


Blue Man Group?                                         Smurf?


Gabbi?


Nu kan jag inte röra på ansiktet längre så dags att skölja bort allt tror jag! :)

Godnatt!! :)

Finaldags i Fångarna på Fortet

Sitter bänkad framför tvn nu och ser finalen av fångarna på fortet! Gillar verkligen detta programmet! Var verkligen en favorit på helgerna när jag var liten :) Spännande nu när Fortets mästare och Handbollslaget möts! Jag vet inte vem jag ska heja på. Handbollslaget just för att de inte är mästare eller mästarna som har så härliga människor i sitt lag?? Svårt val :P

Vem hejjar ni på? :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla!!

Tjingeling!

Dag 3, Anbud & Accept

Ja, jag jobbar vidare i skolan och det känns faktiskt jäkligt bra att vara igång igen! Började morgonen med att möta upp Ida. Vi satt och försökte plugga en stund innan vi drog och lämnade gamla skolböcker för försäljning! Efter en välbehövd lunch så satte vi oss ytterliggare en stund innan det var dags för terminens första lektion!

Jag måste bara säga att det känns superbra! Verkar vara ett anorlunda upplägg från lärarnas håll och det känns som att det kommer fungera mycket bättre!

Dagens lektion bestod till hälften av namnpresentation osv. Andra halvan spenderades åt att lösa ett problem angående vem som lämnat ett anbud och om det vara ren eller oren accept och i så fall om detta skett i god tro. Jag vet inte riktigt hur ingående folk är intresserade av att höra om sånt här men jag gillar det hittills! Dock bara the basics änsålänge men det bådar gott i alla fall!

Nej nu ska jag njuta av min kopp med hallon te innan jag sätter igång och går igenom dagens och gårdagens antecknar och samtidigt förbereder mig för morgondagen!

Hur ser resten av eran eftermiddag ut? :)

Tjingeling!

RSS 2.0