Kicking back at the gym

Hejsan allihopa!

Nu har jag varit sådär seg på att skriva igen men har varit fullt upp de senaste dagarna.

Kör en snabb resumé:
Torsdag satt jag uppe med tentan till halv 2 och somna först halv 3.
Fredag blev jag klar med tentan halv 1, dvs 3 ½ timma före inlämning. Toppen! Sen åkte jag till Stockholm och vi överraske Becca och hade en supermysig kväll hos Patrik med pizzadelivery av familjepizzor, snack, djungeltelegrafen osv.
Lördag var första dagen på marknaden. Söndag var dag 2 på jobbet. Gissa om jag frusit en del? Var ändå "bara" 6-7 minus, men ändå! Dör om det är 15-10 nästa helg!

Gårdagen var en föreläsnings- och pluggdag. Dock var jag mest trött. Idag var jag också seg. Är väl nått virus eller bara sleten efter mina sena hektiska dagar. Var i skolan mina vanliga 5 timmar sen mötte jag upp Emilia för hennes "mördarpass" på gymet. Såhär i efterhand känns det ganska okej faktiskt. Var för jävligt då! Eller ja, specifikt magövningarna. Jag döööööör på dem!! Men hon pushade mig och efteråt kändes det bra!!

Men nu måste jag fixa lite krubb! Är vrålhungrig. Dock ej bestämt mig för vad än.. Kanske blir lite grönsaker i ugnen med fetaost över. Mums!! Eller bacon och ägg? Can't decide... Mat blir det i alla fall nu!

Ha en trevlig tisdagkväll!!

Hemtenta Hemshmenta

Godmorgon!

Ja då var dagen här. Dagen jag borde fasat för (till viss del) men samtidigt sett fram emot. Alla som känner mig vet att jag inte har så mycket emot prov och tester och så. De som känner mig vet även att när andra gör högskoleprovet så är jag lite avundsjuk för att jag inte själv gör det. Jag vet, jag är lite rubbad. Jag bara gillar känslan av att klara av något och spänningen inför att veta om jag fått bra poäng. Jag gillar helt enkelt provformen.

Idag ska jag få testa något nytt. Det blir min första hemtenta som jag gör. Jag tycker det ska bli kul att se hur den är utformad och sedan se hur resultatet blir. Jag har ungefär ett dygn på mig att färdigställa den. Det kommer vara i uppsatsformat. Så de räknar med ca 8 timmars arbete. Jag personligen hoppas på att skriva klar den ikväll så att jag har morgondagen för att bara granska min text och rätta till misstag. Men vi får väl se hur länge den här planen håller i sig..

Men nu ska jag få i mig lite frukost. Sedan ska jag städa upp lite så att jag kan koncentrera på min tenta när jag väl får den. Ska även laga massa mat till lunch så att jag lätt kan värma upp mat ikväll och imorgon.

Planen är lagd, nu är det bara att hoppas på det bästa!
Hur ser ert kommande dygn ut? :)

Vinter 1.2

Skit
Nedrans
Öken

Det kommer mer snö.. Fast ska jag vara ärlig så börjar det kännas ganska okej med det nu. Jag börjar gilla att det är ljust och vitt runt omkring mig. Det känns trivsamt! Att det faktiskt ska komma en massa vitt puder på marken i slutet av veckan känns gan ska perfekt. Det är första advent på söndag, jag ska börja hänga på julmarknaden och det känns allmänt mysigt! Pepparkakor, ädelost och julmust säger jag bara!

Men just nu, så är det dags för frukost, sen väntar en heldag på skolan! En vanlig dag på juristen..


Ha en toppen dag!!


Systeryster på besök

Goddagens!

Det var länge sen nu! Anledningen till den dåliga uppdateringen är att jag ganska plötsligt och med en dags förvarning fick min kära lillasyster på besök förra veckan. Nu är hon fortfarande kvar och stannar till i slutet av denna veckan. Det har verkligen varit supermysigt det här!! Jag är glad att jag fick en chans att ha min syster på besök trots allt runt omkring det. Så har verkligen tagit till vara på tiden och umgåtts och försökt haft så kul som möjligt med henne. Detta har inneburit att bloggandet för tillfället har hamnat på hyllan. (Snäll som jag är låter jag nämligen henna använda datorn till största del själv.)

Men jag tänkte att jag slänger iväg ett litet hej nu iaf!! Kan föresten nämna att snöhelvetet fortfarande är kvar. Men ännu är det inte över! Just nu hoppas jag mest bara på sol! Att hoppas på mer vore nog för mycket.

Ja ja, nu har jag i alla fall skrivit ett inlägg igen och kommit igång så det är ju alltid en start. Försöker igen i veckan. Men som sagt min syster är på besök och jag spenderar i princip all min tid hemma med hemma just nu!

Ha en trevlig tisdagkväll!

(Ps. glöm inte se House på 4an ikväll!)


Vinter: Take 1

Jaa, då var den här, den fruktade snön! Jag insåg inte hur mycket jag inte saknat snön förens den kommit ner på marken igen. Jag liksom insåg att jag efter förra vintern nog faktiskt fått nog av snö. (För visst får man nog av snö efter nästan 4-5 månder av den? Jag menar, vi snackar nästan snö i ett halvår!?) Jaa, visst gillade att jag leka i snön förra vintern och visst kunde det vara mysigt ibland. Men just nu, då är det inte kul! Just nu vill jag kunna flyga fram på min cykel i stan! Just nu vill jag inte bli blött när jag hoppar av bussen, just nu vill jag ha soliga härliga fisljumna höstdagar, hehe.. :)

Så nu hoppas jag innerligt att snön försvinner snarast så ses vi igen, lagom till jul hoppas jag!!


Ha det toppen alla glada! Nu ska jag plugga innan det blir matlagning :)
En vanlig kväll för juriststudenten?? Oooojaaa!^^


10 steg till en lyckad pluggdag

Godmorgon!

Tänkte att jag lämnar mina egna tips på hur du får en lyckad och effektiv pluggdag!

  1. Hitta någon du tycker om
  2. Se till att denna person och du kan låta bli att prata i alla fall lite vid studier
  3. Hitta en plats där du känner harmoni och kan plugga med din vän
  4. Bestäm en pluggdag!
  5. Sov i tid dagen innan & gå upp på din pluggdag!!
  6. Ät ordentlig frukost
  7. Packa lunchlåda, vatten och frukt
  8. Gå till platsen så du får frisk luft
  9. Glöm inte skolböckerna!
  10. Ha en nu en trevlig & lugn pluggdag! (Där du faktiskt pluggar och inte bara pratar om senaste skvallret!!)



Hoppas ni får en bra pluggdag! Det är nämligen precis vad jag tänkte ha idag! ;)

Tjingeling!


It's time again

Ännu en gång så ska gänget samlas och ännu en gång ska det bli en minnesvärd kväll, en kväll att minnas! Idag ska Fröken Ahlberg firas och det kommer bli toppen! Men först ska mycket fixas. Presenter slås in, man ska duscha sminka, fixa hår och allt sånt där. Ska även hinna få in en braklunch med familjen och träffa några i gänget i förväg på käk. Det underlättar väldigt mycket för de som har långt att åka ikväll! :) Så det känns bra att kunna ha någonstans vi kan va^^

Men nu så kommer snart Hanna. Jag måste in i duschen så snart spm möjligt och naglarna måste målas!

Det kommer bli minst lika stressigt som vanligt.. Men dom som känner mig vet redan vid de här laget hur seg jag är med festförberedelser. Hehe...

Men ha en toppendag och finfin kväll. Och Jonna, om du läser. Ikväll ska du bannemig firas!!

Tjingeling!

Fredagsmys

Godmorgon!

Idag är jag uppe i god tid för idag ska nämligen jag till stan med min mamma och mina syskon! Blir nog en heldag på stan med shopping och mat och mys. Ska bli supermysigt faktiskt! :) Gillar sådana här heldagar med min mamma och två syskon:) Så nu ska jag bara äta min frukost och fixa iordning mig så vi kan åka snart!

Ha en toppen fredag!


Already Friday

Så himla skönt att komma hem! Känslan av att bli i alla fall lite uppassad är jätteskön! Samtidigt känner jag själv hur jag hjälper till så otroligt mycket mer nu än innan. Men jag trivs med att vara hemma! Har haft en mysig eftermiddag och kväll hos pappa! Åt god men sen lunch när jag kom hit. Sedan har vi kollat några avsnitt av en serie ihop. Pappa fyllde år under tiden jag varit borta nu så han fick sin present idag! En stenugnsplatta. Så idag experimenterade vi med att göra egen pizza på den. Lite topping flög här och var på grund av diverse anledningar, MEN pizzan blev den bösta någonsin i Sverige! Så galet god!! Nästan så jag måste köpa mig en egen stenplatta :)

Men nu är jag sjukligt trött och huvudet är väck och ögonen går knappt hålla öppna.. (Kan bero på de 4½ timmar sömn jag fick i natt.) Så ska bli skönt att slockna på kudden!

Ha det toppen allesammans!
Nu har min långhelg börjat för idag var det fredag! :)

Wiho!

Min PM är klar! Tror jag:) Skrev hur som helst ut den sent igår kväll! Nu på morgonen ska den in! Sen blir det avfärd till Borås!! :D Den känslan jag kommer känna när jag släpper ner skiten i brevlådan kommer vara helt underbar! Då behöver man inte tänka på PM förrens någon gång nästa termin igen! Toppen!

Nej nu måste jag slänga sopor, äta frukost, packa och åka! :)

See ya! :D

Sena nätter & Tidiga mornar

Det är dags att få klart en uppsats! Då är det bara att försöka ligga i lite extra! Jag med mitt dåliga fokus kommer ingen vart och inser att klockan nu är för mycket för att kunna tänka klart. Så får bli sängen! Men tänkte mig en tidig start på dagen imorgon! Vill hinna klart så mycket som möjligt innan jag sticker till skolan! Håll tummarna för att det går vägen med min uppsats. Jag hoppas verkligen det går bra!

Tjingeling! :)

RSS 2.0