Midsommarhelg

Hejsan!

Nu var det ett tag edan jag uppdaterade men har verkligen haft fullt upp :) Jobbade över i princip varje dag denna veckan. Sedan i helgen kom de bästa upp hit! :)

Tack för besöket! Det var guldvärt!<3

Nu orkar jag inte uppdatera mer tyvärr :) Ska fixa mat nu och mysa framför en film innan jag kommer i säng vid 10 :) Ska upp tidigt imorgon och jobba dryga 12 timmarna!!

Jaja, ha det fint och hoppas helgen var toppen! :)


Soldränkta dagar

Ska in till stan om ett litet tag för att möta upp mina minsta vänner :) Eller jaa, i alla fall de kortaste :P Hehe! Vi ska nog köra på en glassbuffe och sen lite shopping! Jag är på jakt efter en hatt ifrån H&M och lite snygga kläder ifrån Nellys :) Så nu är det bara att hoppas på att man hittar det man vill ha! :D

Men nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag tar bussen till stan :) Överväger att dra in lite tidigare så jag hinner kolla runt lite själv först! :)

Ha en toppendag i solen nu gott folk!

B.Bye!


Music 4 life

Börjar inse att musik nog är mera min grej. Detta med att skriva om allt man gör och så, visst det kan jag också. Till viss del. Är ju mest för de jag känner som jag bloggar! :) Sen skulle någon annan råka snublla in här och tycka att det var kul att läsa så nice! Häng kvar!

Men kände det nu att jag gärna skriver mycket om musik och film. Sen är ju tanken att jag ska skriva om plugget och dess utmaningar men hur lätt är de på sommarmånaderna? ;) Just nu kan jag till exempel nämna på den fronten att jag inväntar svar på om jag är godkänd på tentan, sen vet jag att min uppsats var godkänd. Så bara att hålla tummarna just nu som gäller :)

Men vad sägs om det, mitt mål är att en gång om dagen skriva om antingen någon artist, låt, film, skiva eller serie osv? Tycker jag låter som en jävligt bra mål!! Sen så blir det ju såklart lite dittan och dattan utav vad man gör! Blir lätt så :)


Men för att skriva om musik så tänkte jag nämna låten Something Beautiful med NEEDTOBREATHE. Låten är med i Cougar Town och är otroligt fin! Får mig alltid att tänka på min älskade! :)

Så lyssna och njut!



Nu ska jag umgås med familjen! Ha en mysig kväll! :)

                                                                                        //Miss Law


This is how we party

När jag är ute på klubbarna i sommar så är detta en låt som alltid kommer att få mig på fötter och skaka lite extra på rumpan! Riverside med Sidney Samson. Hittade inte versionen av den jag gillar men här kommer originalet. Vill ni höra så som jag tycker den är bäst så lyssnar ni på radio edit av den på spotify. Denna låt finns numera på min förfestlista!

Listen, dance and enjoy!


Söndagen @ Liseberg

Tack tjejer för den underbara dagen på Liseberg! Det var en minnesvärd dag och vi har foton att bära med oss när vi nu i höst är i skilda städer:)

I söndags blev jag som på nytt ett litet barn :) Jag fnissade, kunde knappt stå still och ville helst av allt bara skutta omkring och springa massor. Men det är väl lite så det ska vara när man åker till Liseberg med de bästa? :)
Idag blir nog mest en softardag. Ska städa lite på rummet här och fixa och så. Men imorgon blir det nog glass och Nellys! Hoppas solen skiner lika mycket då :)

Men ha det fint i solen! Nu ska jag bara ha det skönt och inte stressa över något! Har längtat efter dagar som dessa jag får här hemma! :)


Får bli en minnesvärd bild från min 19årsfest :)

LISEBERG

Idag blir det Liseberg med vännerna! :) Är hemma igen och stannar veckan ut nu nästa vecka!! :) It's gonna be great! Men nu måste vi rusa med bilen till stan eller något åt de hållet! Hehe..

See ya there?;)

Ha det toppen i solen :D

jobb jobb jobb

Hela veckan lång massa jobb! Men pengar är najs! Godnatt!

Dinnertime

Hejhej gott folk! Igår var det middag med fina vänner på Texas Steak House (Som för övrigt har grymt god mat!!) Sedan så lite spelkväll och tillslut här hemma umgås med P's syster och man :) Idag var inte nådig. Jag är uppe innan 7 och ska alldeles stax bege mig till jobbet.. Detta är en stoooor aledning till att jag pluggar! Slippa tidiga mornar!!!

ha det fint! :)

Tenta, Bröllop, Middag, Vin, och 20årsfest!

Inte varit ågon vidare uppdate och bilr det inte nu heller. Bara snabbt att tentan nog gick hyffsat bra i fredags! efter det åtnjöts det stora mängder vin och god mat! Sen igår vart det vackert bröllop med fest som varade till en bra bit efter midnatt! :) Idag är det fixa för den stora 20årsfesten! För idag fyller allas vår älskade Patrik år! Speciellt min älskade älskling :) SÅ puss på dig! Idag ska vi njuta i solen!! :D

Ha det fint gott folk! Vi höres! :)

Idag är jag tråkig

Idag blir det mest plugg som gäller! Försöker vara duktig i alla fall! Fick idag veta att jag fick godkänt på min tenta! Mer än godkänt faktiskt! :) Fick faktiskt 13 poäng där 8 var G och 16 maxpoäng så jag kände mig mycket nöjd med resultatet! :) Nu är det bara att hålla tummarna för att tentan går bra imorgon!!

Hoppas någon annan njuter av solen mer idag än vad jag kan i alla fall! :)

Tjingeling!

Mot Huvudstaden!

Idag är det lite packning, lite att umgås, lite fixa och lite åka som gäller. Blir färd till Stockholm idag!

B.Bye!

Sötaste pojken på youtube!

För er som missat detta så får detta bli dagens låt. Det är en liten asiatisk pojke som spelar på sin ukulele och sjunger på Jason Mraz's låt "I'm yours" och han är såå söt! Det får mig att tänka att jag vill också ha en sån pojke! Så otroligt söt!!

Fnissar alltid lite extra när han stannar upp för att klia sig på näsan! :)

Ta en titt själva på videon och säg vad ni tycker!:)


Sommar!

1 Juni = sommar? Visst är det så! :) Om det nu ska vara sommar så röstar jag på solsken i 3 månader nu!:) Man kan ju hoppas i alla fall ;)

Måste lära mig gå upp  bättre på morgonar. Men gick upp i ok tid idag ändå :) Men nu ska jag äta upp mitt rostade bröd och börja med studierna för dagen! Bara 3 dagar kvar till tentan!!!

Hur ser eran dag ut?:)

RSS 2.0