Onsdag 19 maj 2010

Idag är en bra dag!

Men kan tala först om hur dagen avslutades igår. Det var nämligen med en powerwalk med stavar med P's mamma. Vi var ute i hela 1 timma och 25 minuter! Riktigt duktigt av oss! Dock hade jag ont på fötterna när jag gick sen efteråt.. Hade haft lite ont innan vi gick ut också. Tog av mig strumporna och det visade sig att jag hade världens bulor på båda fötterna, typ inåt hålfoten fast fortfarande på hälen. Urk!! Större en 5or i diametern också -.- Så gick på tå resten av kvällen. Som tur var funkade ena foten att gå på idag och svullnad har lagt sig lite men högerfoten är fortfarande sämst. Men tillbaka till min braiga dag nu! :)

Vaknade (alldeles för sent) men vid sidan om P :) Gick upp och pluggade lite. Sen åt vi god sommarmat innan vi stack in till stan för att skriva kontrakt för jobb i sommar! Efter det spontanköpte vi biljetter till att se Prince of Persia. Den var faktiskt riktigt najs! Så vi hade en mysig kväll på bio! :)

Nu ska jag dock lägga mig och läsa lite skolböcker innan jag sover för kvällen. Imorgon väntar mer plugg och så lite sång med kören! Hoppas ni får en bra morgondag!


B. Bye!

Kommentarer
Postat av: Vilhelmina

Powerwalk låter trevligt! Men man skall ha rätt skor som sagt, måste för övrigt fixa nya själv. o:

2010-05-31 @ 10:35:09
URL: http://vilhelminaullemar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0