Carros vistelse!

Carro var ju som sagt här för typ 1 ½ vecka sedan. Det var en bra helg! Det började med världens mongoliska buffe på drottninggatan vilket var mums! Till det fick man även massa god sushi! Så när vi sedan rullade hem orkade vi inget annat än att däcka och kolla på Vänner några timmar!

Fredagen spenderades i stora vackra huvudstaden för shopping. Dock hann vi inte med så mycket då vi mest gick omkring och försökte orientea oss. Men vi fick se mycket av denna vackra stad! :) Senare på eftermiddagen dök sedan hennes R upp och så åkte vi tillbaka hit för att fixa oss, duka upp med mat och köpa drickat för kvällen. Gänget kom och vi hade en grymt kul kväll med grillspett, spel och marängswiss a lá jordgubbar!!

Senare på kvällen drig vi till Göta Källare och dansade i flera timmar och hade en galet kul kväll!

Lördagen var mera slapp. Carro och R åkte till sitt hotell och lite senare mötte vi upp dem för att käka på Oleary's. Det var riktigt gott! Sedan blev det bowling och sluta med att det blev lika mellan mig och Carro!! Vi tog spelet på största allvar ;) Därefter så avslutade vi kvällen på Harry b James. Där drack vi 1 liters drinkar och spelade blak jack! Carro hade världens röta och det var hennes första gång hon spela! :O Men rymt va kul vi hade!!

Söndag slappade jag och älsklingen själva och städade upp det sista av helgens röra.

Måndagen avslutades med att jag och Carro gick på stan ehla dagen, åt god pizzabuffé till lunch och avslutade eftermiddagen med att äta Ben n' Jerry's glass i gamla stan! :) Sedan var hon tvungen att åka hem till Kalmar.

Det var en rymt kul weekend och jag längtar så tills hon kommer upp för midsommar igen!! :)


Nej nu måste jag vara duktig och plugga! Ska sitta ett par tmimar nu innan jag "unnar" mig lunch^^

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Jonna

haha, du började så bra med att uppdatera tusen gånger per dag. och inom en vecka verkade du tappa sugen, och nu är man glad om man får ett inlägg i veckan typ. och så kommer du nu och överraskar med 3 inlägg på två dagar. vad har hänt liksom? :O :P

2010-05-18 @ 12:01:59
URL: http://jonnson.wordpress.com
Postat av: CArroo

Vilken bra sammanfattning av en bra helg :)midsommar känns som det kommer bli riiiktigt grymt det med, vi åker nog tåg fanns biljetter för typ 100 spänn nu så köper nog det snart :D



Har funderat på att åka ner till hultsfred med Er på söndagen och sen bara köpa en-dagsbiljett och se 30 seconds och kent iaf :) hinner vi ta en vända till Kalmar med :) o samtidigt vara med lite!!

2010-05-18 @ 13:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0